Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
Paki_GD:
.Mnie trochę męczy długi czas odparowania szyby przedniej, nawiewy szyby (plastikowe długie elementy) luzują się z czasem i terkoczą od wibracji.
Skrzypiące zawieszenie, zwłaszcza w Polsce po zimie ( jak wyjeżdżam do Anglii problem znika).
To łamanie się regulacji reflektorów też mnie dopadło jedna lampa świeci jak chce bo w środku są duże luzy. Fajna jest ta opcja z dwoma dźwigniami do przestawienia świateł ze świecenia UK na Europejskie.
Terkoczący schowek podłokietnika.
Chmura dymu, którą puszczam przy szybkiej akceleracji, ale to raczej problem tych co jadą z tyłu.
Jednak to tylko drobiazgi Jag to Jag. Moim typem na przyszłość jest XF. Mam X-type 2.0 D SE (anglik, głównie jeżdżę w Anglii). Instalacja systemu bluetooth głośnomówiacego Parrot MKi9200 rozwiązało niedobory audio (odsłuchiwanie Mp3 i podłączanie zewnętrznych urządzeń)
Noblesse:
Rzeczą niebywałą i kompletnie niezrozumiałą jest to aby w samochodzie, za 200 tys +, który ma nawigację, parktroniki, AWD, V6, 200KM, wbudowany telefon, 9 poduszek, DSC, najlepszej jakości skórę, czujniki, lampki, pokrętełka, przyciski, nawet chromowaną figurkę na masce ...nie było podświetlenia schowka pasażera. No ja pierdziu. Niepojęte.
MY 2006, polski salon, 2.5, wersja High. Powinna się nazywać High Dark Hole.
benjamin:
niemożliwe, musisz mieć podświetlany, sprawdź czy się nie przepaliła żaróweczka, acha i nie wiem jak u Ciebie ale u mnie się podświetla jak mam zapalone światła mijania
BlackV6:
--- Cytat: Noblesse w Marzec 21, 2012, 23:29:29 pm ---Rzeczą niebywałą i kompletnie niezrozumiałą jest to aby w samochodzie, za 200 tys +, który ma nawigację, parktroniki, AWD, V6, 200KM, wbudowany telefon, 9 poduszek, DSC, najlepszej jakości skórę, czujniki, lampki, pokrętełka, przyciski, nawet chromowaną figurkę na masce ...nie było podświetlenia schowka pasażera. No ja pierdziu. Niepojęte.
MY 2006, polski salon, 2.5, wersja High. Powinna się nazywać High Dark Hole.
--- Koniec cytatu ---
podświetlenie schowka tylko przy załączonych światłach mijania
Noblesse:
O jezu, jaka ulga. Panowie, dziękuję. Sprawdziłem i jest dokladnie tak jak mowicie. :) inna sprawa, ze imo powinien działać niezależnie od świateł :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej