Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (17/64) > >>

Bullteriersfan:
Jak dla mnie wkorzajace są przednie lampy świeca jak chcą i gdzie chcą od strony kierowcy lampa sieci totalnie w dół a przyczyna jest wkład wenatrz łamy ktory jest luzny

BlackV6:
stary temat ,połamane zatrzaski ,i pewnie też regulacje ,na forum Zadek07 się tym zajmuje ,

Rest:
co mnie wkurza najbardziej? niektóre usterki. drobne bo drobne ale wkurzają, bo trzeba załatwiać części, jechać do serwisu etc. dzisiaj np. stałem się szczęśliwym posiadaczem takich oto łączników stabilizatora, jadę zaraz do serwisu montować

Sumo:
Mnie denerwuje w sumie tylko te zmienianie żarówek bo nie mogę tam wsadzić łapy
Przydałby się większy zbiornik paliwa bo wjeżdżanie na stacje co 500 km przy 3.0 jest trochę irytujące
Brak chwilowego spalania
Mało miejsca z tyłu ( ogólnie mam to gdzieś bo jestem kierowcą :p ale by się przydało)
W panelu dotykowym przydałoby się wejście usb i odczyt mp3 i skoro już jest to dvd do navi to mogłoby czytać także coś innego niż tą 1 płytę
I to byłoby w sumie wszystko

macko84:
A mnie denerwuje tylko to ze jak patrze na x'a to wydaje mi sie ze to takie xj dla mas :) ale zaraz pocieszam sie jak cos mi sie zepsuje to nie placze u mechanika tylko ciesze sie jak uslysze....a to to mozemy z mondeo wsadzic...hehehehehe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej