Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (16/64) > >>

bakielita:
Centralnie nic , jak dla mnie Jaguar jest to klasa prowadzenia tego samochodu , plynnosc zmiany biegow , zrywnosc , juz nie mowiac o sylwetce , jest niesamowita zwraca uwage przechodnia czy kolegi na swiatlach stojacym w innym aucie, czasmi nawet drozszym ale nie takim . Jaguar nie ma porownania jedyny w swoim rodzaju.Teraz jezdze X-typem chcialem cos nowszego ale wczesniej bylem posiadaczem XJ3 , balem sie kolosalnej roznicy i utraty tego czegos.Ale sie okazuje ze Jag to Jag, ma cos w sobie . I ten pomruk silnika , hmmmmmmmm.
Kocham go!!!

Pirat:
Akcja naprawcza X-type 2.2 diesel nie wyłączający się tempomat :o :o

ktr:
Lecą łączniki drążka stabilizatora z tyłu. Ale na szczęście można kupić dobrej firmy poniżej 100 zł za sztukę:)

Trzeszczą fotele, najczęściej przedni pasażera. Reflektory nie świecą, więc po nocy lepiej nie jeździć.

BlackV6:
ktr łączniki właśnie wymieniam  z tym się zgodzę ale za cholerę nie wiem o co chodzi z fotelami :D

Killer_su:
A mnie najbardziej wkurza brak możliwości włączenia radia bez przekręcenia kluczyka.
Zawsze muszę pasażerowi zostawiać kluczy kiedy wysiadam.
To pierwszy taki samochód jaki w życiu widziałem - w Mondeo nie ma tego problemu  :-super
Wersja '09 z navi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej