Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (19/64) > >>

tares56:
Hmmm
-luźne lustewki od nawiewu na szybę przednią (nie wiem jak to powinno być zamocowane, przecież to tylko leży)
-trzeszcząca kratka nawiewu od strony pasażera, czyli tandetne plastiki
-telefon, którego właściwie nie ma
chyba wszystko już

BlackV6:
hmm listwy potraktuj silikonem i nie będzie odstawać :) telefon ?? o co kaman wkładasz karte i gadasz słuchawka nie jest ci potrzebna

Marlon:
Siemka
Mnie złości pukanie na dziurach,a zawieche mam 100% sprawną,ale wersja sport i podobno tak być musi

Artur G.:

--- Cytat: Marlon w Kwiecień 27, 2012, 19:17:50 pm ---Siemka
Mnie złości pukanie na dziurach,a zawieche mam 100% sprawną,ale wersja sport i podobno tak być musi

--- Koniec cytatu ---

Kurcze, mam  podobnie,  ale  mam wersje zwykłą. Kilka dni temu   byłem na  przeglądzie, sprawdziliśmy  stan na wszystkim  co  się dało,  (szarpaki,  amortyzatory,  gibanie samochodem)  i nic. Posprawdzał mi   stan dokręcenia  amortyzatorów,  i innych podzespołów.  I  nic. dalej  stuka z  przodu  z  obu  stron.
Tj.   jak wjadę w większą dziurę  albo  na  większy  garbik (np.  wystająca studzienkę ) to jest  uderzenie,  stukniecie  jakby  sworzeń  był  wybity.  I to  z  obu  stron  stuka.
Zostałem ze stukaniem ... myślimy  z  majstrem o co mu  chodzi.  Aha stuka tak  od zawsze,  odkąd  kupiłem, już  ponad rok.  Może  jakieś  lekarstwo  albo przekierowanie  na  link gdyby  coś  było o tym  na  forum. 
Sory  za  oftopic .... ale  to  aktualnie  jedyna wada mojego kota.

Pirat:
Miałem podobnie,przyczyną były McPersony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej