Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (14/64) > >>

cobi:
U mnie klapa jest normalna.
Wyświetlanie spalania w ltr/100km-u ciebie inaczej bo masz usa.
Gazownie musisz miec taka bo masz usa.
W europie te dwa błędy że tak powiem nie wystepuja.
Z resztą się zgadzam.

Artur G.:
- Słabe reflektory -  sprawę załatwiają ksenony u mnie rewelacja. Długie  tez  prawie doskonałe, po prostu   dzień przed samochodem w  nocy  :-clap
- zbiornik  paliwa  faktycznie za  mały
- trochę za  niski  bagażnik (wiem że  to wina  4x4)
- zawieszenie  jak dla  mnie rewelka
- wyświetlanie  spalania -  w wersji  EU  jest  ok.
- lusterka?  u mnie się składają  ale  fakt,  powinny  się składać w  każdej  z wersji jako standard
- klapa  bagażnika?  nie wnikałem  w  to  ale  nie zauważyłem i nie  odczułem  nic  niepokojącego
- lpg?  nie gazuje,  więc nie wiem

KOROZJA!!  u mnie poleciał  rant pokrywy  silnika z  prawej strony. Niebawem pójdzie do poprawki i   bąbelki   na  tylnym  lewym błotniku też niebawem  do naprawy. A maszyna  bezwypadkowa! i  z  2003r.! Wstyd  mi  za  niego.
Poza  tym  ideał. Jeśli  zamienię, to  na: Lancia Delta III (nietuzinkowa)  lub Jaguar XF (jest  śliczny)

cobi:
U mnie korozja dopadła klapę.
Zauwazyłem bąbelki wychodzace z pod chromowanej listewki w stronę tablicy.

BRAWET:

--- Cytat: cobi w Październik 02, 2011, 00:00:49 am ---Mnie najbardziej denerwują trzeszczące i skrzypiące................plastiki  :-zly

--- Koniec cytatu ---

Wy wszyscy macie chyba iksy po dachowaniu :-R

U mnie nic nie piszczy, jeżeli chodzi po podłokietnik wystarczy dać tam kilka kropli WD-40 :-tylko

Trigojunior:
W moim też nic nie trzeszczy poza podłokietnikiem ale to czasami jak mocno się o niego opieram. Poza tym bardzo komfortowo :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej