Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (15/64) > >>

piotr170169:
W moim to się akurat dwie rzeczy popsuły po 2500 PLN, mimo to szukam x-sa . Lubiłem na ninego patrzyć, siedząc z ojcem na ławeczce. :-tylko

koczis:
mnie wkurza spuchnięta uszczelka tylnych drzwi, tą która zbiera wodę z szyby gdy się ją otwiera. Bąbel jest w tym miejscu gdzie słupek pionowny małej szybki łączy się z ową uszczelką. też tak macie?:), gdzie to kupić? pozdrawiam

warcz:

--- Cytat: koczis w Listopad 07, 2011, 19:33:19 pm ---mnie wkurza spuchnięta uszczelka tylnych drzwi, tą która zbiera wodę z szyby gdy się ją otwiera. Bąbel jest w tym miejscu gdzie słupek pionowny małej szybki łączy się z ową uszczelką. też tak macie?:), gdzie to kupić? pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Tez tak mam i to po obu stronach. To niezwykle czesta przypadlosc x-typow. Niezbyt ladnie wyglada, ale podobno nie ma znaczenia bo ta listwa jest zrobiona z aluminium i w tym miejscu pod wplywem wody sie utlenia. Tak mi przynajmniej powiedziano.
Tutaj masz link do listwy http://allegro.pl/listwa-zgarniajaca-drzwi-tylnych-jaguar-x-type-i1878918710.html

koczis:
dzięki za link, muszę poszukać ale bez chromu. pozdrawiam

anticrux:
2.0 diesel, 2005 rok, 55k km

-brak podawania chwilowego spalania

-bardzo długie grzanie silnika

-niemożliwe do zgaszenia światło po wyłączeniu zapłonu oraz po odblokowaniu drzwi

-brak ustawienia światła na on/off/drzwi otwarte

-dym z rury, przy szybkim wejściu na wysokie obroty (norma w dielsach, ale wkurza)

-wyjątkowo długi skok drążka zmiany biegów

-tylne dywaniki bez zaczepów, przez co jak ktoś z tyłu usiądzie to zawsze się poprzesuwają

-pokazywanie nieprawdziwego spalania (a jeżdżę na dynamiku)

-totalnie słabe podstawowe nagłośnienie, zero niskich tonów, z czym walczymy w innym temacie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej