Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (12/64) > >>

Trigojunior:
Marioosch wydaje mi się że kolega mówi o tym że jedno się składa a drugie nie z opcji składania elektrycznego (tak mi się wydaje) i jeśli faktycznie tak jest to wina nie Jaga a spalonego silniczka

Artur G.:
U mnie składają się  oba lusterka. ...
Co  do trzeszczącego  podłokietnika - czy  ktoś próbował  coś z  nim  zrobić np. podkleić  jakąś gąbkę,  taśmę etc?  Coraz bardziej mnie to wkurza  i muszę  się  tym  zająć.
Hmm,  innych  wad poza  już  opisanymi  nie stwierdziłem ale  może  dlatego że  jestem mało  wybredny?   

blackyR:
Tak czytam wasze wypociny i zastanawiam się najbardziej na panami którzy wymieniają po kilka kilkanaście punktów

Są to wady ukryte , mechaniczne, bądź drażniące  was na codzień....

To Wymieńcie na auto na takie które nie ma wad
DLA MNIE JEST NAJPIĘKNIEJSZY W SWOJEJ KLASIE I NAJBARDZIEJ ODPOWIADAJĄCY MI

POZDRO MALKONTENCI :-clap

Artur G.:
przesadzasz ... po prostu zwracamy  uwagę na szczegóły  których   projektanci  nie wzięli pod uwagę albo nie skontrolowali jakości   na etapie  projektu. Nie wyczytałem aby ktoś  dyskwalifikował Jaga za  drobnicę. Faktycznie  jaguar  nawet ten  X  jest    śliczny  sam w sobie i tu Cie rozumiem. Miałem Lancie Dedrę i Kappę,  dotykałem, jeździłem  oglądałem   wiele  innych modeli  Lancii,  też są  śliczne , jedyne w swoim rodzaju.
Rzeczony podłokietnik  doprowadza mnie do  rozstroju, zawsze  jak wsiadam  to sobie  pod  nosem  rzeknę  pier... podłokietnik. i Nic więcej  :-nie ;) 

piluim:

--- Cytat: Artur G. w Sierpień 05, 2011, 20:08:30 pm ---przesadzasz ... po prostu zwracamy  uwagę na szczegóły  których   projektanci  nie wzięli pod uwagę albo nie skontrolowali jakości   na etapie  projektu. Nie wyczytałem aby ktoś  dyskwalifikował Jaga za  drobnicę. Faktycznie  jaguar  nawet ten  X  jest    śliczny  sam w sobie i tu Cie rozumiem. Miałem Lancie Dedrę i Kappę,  dotykałem, jeździłem  oglądałem   wiele  innych modeli  Lancii,  też są  śliczne , jedyne w swoim rodzaju.

--- Koniec cytatu ---

Święte słowa. Jako miłośnik makaronów dołączam się do powyższego. Też mi się mój kotek strasznie podoba i to nie ma nic do rzeczy, że mnie parę niedoróbek wkurza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej