Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
Trigojunior:
Marioosch wydaje mi się że kolega mówi o tym że jedno się składa a drugie nie z opcji składania elektrycznego (tak mi się wydaje) i jeśli faktycznie tak jest to wina nie Jaga a spalonego silniczka
Artur G.:
U mnie składają się oba lusterka. ...
Co do trzeszczącego podłokietnika - czy ktoś próbował coś z nim zrobić np. podkleić jakąś gąbkę, taśmę etc? Coraz bardziej mnie to wkurza i muszę się tym zająć.
Hmm, innych wad poza już opisanymi nie stwierdziłem ale może dlatego że jestem mało wybredny?
blackyR:
Tak czytam wasze wypociny i zastanawiam się najbardziej na panami którzy wymieniają po kilka kilkanaście punktów
Są to wady ukryte , mechaniczne, bądź drażniące was na codzień....
To Wymieńcie na auto na takie które nie ma wad
DLA MNIE JEST NAJPIĘKNIEJSZY W SWOJEJ KLASIE I NAJBARDZIEJ ODPOWIADAJĄCY MI
POZDRO MALKONTENCI :-clap
Artur G.:
przesadzasz ... po prostu zwracamy uwagę na szczegóły których projektanci nie wzięli pod uwagę albo nie skontrolowali jakości na etapie projektu. Nie wyczytałem aby ktoś dyskwalifikował Jaga za drobnicę. Faktycznie jaguar nawet ten X jest śliczny sam w sobie i tu Cie rozumiem. Miałem Lancie Dedrę i Kappę, dotykałem, jeździłem oglądałem wiele innych modeli Lancii, też są śliczne , jedyne w swoim rodzaju.
Rzeczony podłokietnik doprowadza mnie do rozstroju, zawsze jak wsiadam to sobie pod nosem rzeknę pier... podłokietnik. i Nic więcej :-nie ;)
piluim:
--- Cytat: Artur G. w Sierpień 05, 2011, 20:08:30 pm ---przesadzasz ... po prostu zwracamy uwagę na szczegóły których projektanci nie wzięli pod uwagę albo nie skontrolowali jakości na etapie projektu. Nie wyczytałem aby ktoś dyskwalifikował Jaga za drobnicę. Faktycznie jaguar nawet ten X jest śliczny sam w sobie i tu Cie rozumiem. Miałem Lancie Dedrę i Kappę, dotykałem, jeździłem oglądałem wiele innych modeli Lancii, też są śliczne , jedyne w swoim rodzaju.
--- Koniec cytatu ---
Święte słowa. Jako miłośnik makaronów dołączam się do powyższego. Też mi się mój kotek strasznie podoba i to nie ma nic do rzeczy, że mnie parę niedoróbek wkurza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej