Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
wiadereczko:
nie chwaląc się, mam złącze iPod i usb/mp3 w podłokietniku wiec problem załatwiony ;D szczęściarz
marlboroman:
--- Cytat: wiadereczko w Lipiec 28, 2011, 23:00:11 pm ---nie chwaląc się, mam złącze iPod i usb/mp3 w podłokietniku wiec problem załatwiony ;D szczęściarz
--- Koniec cytatu ---
musze przyjrzec sie tym okolicom... ale szczesciarzem sie chyba nie urodzilem :/
luko_j:
Podnosnik.. no juz w maluchu byl lepiej rozwiazany.. :-nuts
Marioosch:
--- Cytat: rufus1977 w Marzec 22, 2011, 18:34:02 pm ---Podłokietnik trzeszczy ,wykonany z chińskiego plastiku. :-thumpdown
Dziwi tez fakt że w mojej wersji jedno lusterko się składa ,drugie nie :- pojecia
--- Koniec cytatu ---
Niemożliwe, byłoby to niezgodne z przepisami bo stanowiłoby zagrożenie dla pieszych. Jak kupiłem swojego kocura też lusterek nie mogłem złożyć bo nikt prawdopodobnie nie wykorzystywał tek funkcji. Trochę WD-40 odrobina siłowej perswazji (delikatnie ale zdecydowanie) naciska lusterko z góry i jednocześni popychać w kierunku drzwi (troszkę trzeba nim pohuśtać) i lusterka się zamykają. Z każdym złożeniem trzeba użyć coraz mniej siły. :-tylko
Marioosch:
Brak w komputerze opcji spalania chwilowego (po resecie pokazuje 99.9 l/100 km - jakaś bzdura), ale i tak :-za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej