Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
plawsiuk:
Co mnie najbardziej wkurza w moim x-typie... Wczoraj doszedłem do wniosku, że jest to brak "dobrego mechanika", który zna się na Jagach w mojej okolicy... :- pojecia
eMWuGSM:
- brak możliwości ustawienia na szybę i na nawiewy środkowe
- padające czujniki wstecznego w skrzyni i wyślizgujaca się blacha po w/w czujnikiem
- tandatne drewno na konsoli
- brak możliwości otwarcia bagazniak bez akumulatora w aucie (brak otwierania kluczykiem, tylko elektromagnes)
- pier...... mocowana rolety w kombi, które łamia się na potęgę, przez co juz kupiłem 3. roletę :-zly
- brak spalania chwilowego w komputerze pokładowym (coś takiego nawet miałem w Sierrze z 90r i Scorpio).
- pier....... nakrętki alufelg, osłona na klucz 19, pod nią 17/18 zrobione z tak miękkiego metalu, że nabijesz na to nasadkę 15mm (nie, nie żartuję), a i tak wkurzysz się i musisz wiercić szpilkę i wybijać
- koszmarnie słabe, wypalające się lustra reflektorów (dotyczy i ksenonów i halogenowych)
- osobliwe wtyczki do osprzętu, np. do pompki spryskiwaczy od lamp, pompka jak Audi A4, ale wtyk do niczego innego, koszt pompki oryginalnej - HELLA - do jaga 700zł, do audi 240zł, zaminnik do audi 60zł...
bosniak:
--- Cytat: eMWuGSM w Listopad 12, 2013, 09:02:17 am ---
- osobliwe wtyczki do osprzętu, np. do pompki spryskiwaczy od lamp, pompka jak Audi A4, ale wtyk do niczego innego, koszt pompki oryginalnej - HELLA - do jaga 700zł, do audi 240zł, zaminnik do audi 60zł...
--- Koniec cytatu ---
Utnij wtyczkę Audi i przylutuj Jaguar, bedziesz miał za 60 zł
--- Cytat: eMWuGSM w Listopad 12, 2013, 09:02:17 am ---
- tandatne drewno na konsoli
--- Koniec cytatu ---
trzeba było kupić jak ja z karbonem, zresztą z tandetnym drewnem akurat to ma 90% marek na świecie :-yipee
Brymek:
to prawdziwy karbon? :o
CiGaR:
Wszystko można dostać bez problemu w sklepie internetowym lub w serwisie, a ceny są drogie, ale coś za coś z kosztami trzeba było się liczyć przy tym aucie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej