Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (34/64) > >>

bosniak:

--- Cytat: bartnik w Sierpień 27, 2013, 13:57:22 pm ---Bosnak - jesli tylko zamkne z pilota  "na raz"  to po otwarciu klapy nie  wyje - natomiast jesli uzyje  funkcji deadlock (2 x przycisk na  pilocie) i otworze  pilotem klape to po uchyleniu wyje  - czy potwierdzasz ze u ciebie  problem nie  istnieje?
Co do domykania  szyb pilotem to wiem o tym - tyle ze  tez  mnie  to przytrzymuje przy aucie, zeby sie  upewnic czy juz jest dobrze

--- Koniec cytatu ---

Potwierdzam, że u mnie nie ma żadnego problemu z alarmem.

Jeśli chodzi o szyberdach ja tam wolę wcisnąć pilot i jak zobaczę, że sie zamyka to już mnie nic nie interesuje i idę w siną dal, jeżeli ty wolisz trzymać przycisk wewnątrz na włączonym zapłonie Twoja sprawa.

bartnik:
Hmm a czy oprócz kolegi bosniaka (chyba troszke  nieobiektywne te jego uwagi się wydają) ktos  potwierdza mój mały, alarmowy problem?
Wracając do wycia samego alarmu: u mnie trąbi klakson , ale  widzialem przy okazji wymiany sprzęgła pod nadkolem pudelko z  napisem secondary sounder. Wygląda  jak dedykowana do alarmu syrenka  , wiec  w  sumie  nie wiem jak powinien brzmiec poprawny jaguarowy alarm :)

sylwias:
NIe najlepsze głośniki i radio. To mnie wkurza

luko_j:
Jeśli po zamknięciu auta z pilota (raz czy dwa) i otwarciu bagażnika z pilota miałby alarm wyć to musiałby to projektować małpa.. ale zapewne robił to inżynier więc masz coś kolego zepsute w alarmie.. u mnie się też nie włącza po otwarciu klapy z pilota.. acz mnie irytuje to że jak sobie otworze bagażnik i mi wpadną kluczyki zatrzasnę klapę to nawet jak wybiję szybę to się nie dostanę do kluczyków w bagażniku. Odnośnie szybra się nie wypowiadam gdyż takiego nie posiadam. Audio słabe.. nawet premium.

bosniak:
Jeżeli audio premium masz słabe to albo nie masz premium, albo pasowaloby się umówić z laryngologiem, albo  masz problem z audio jak kolega powyżej z alarmem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej