Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (33/64) > >>

bartnik:
Mnie  irytuje alarm - jak zamkne z deadlockiem i uzyje przycisku otwierania klapy bagaznika i ją uchyle to zaczyna idiota wyć..... No mozna było wprogramowac wiecej sprytu w to urządzenie.  Drugą sprawą jest to, ze po skonczonej jezdzie musze  trzymac wlaczone silnik/zaplon do momentu calkowitego domkniecia szyb/dachu - wyjecie  kluczyka  przerywa domykanie - niby drobnostka a irytuje.
Poza tym auto boskie - zaiwania jak strzała , klei sie  drogi , i raczej je  lubie

bosniak:

--- Cytat: bartnik w Sierpień 27, 2013, 10:55:44 am ---Mnie  irytuje alarm - jak zamkne z deadlockiem i uzyje przycisku otwierania klapy bagaznika i ją uchyle to zaczyna idiota wyć..... No mozna było wprogramowac wiecej sprytu w to urządzenie.  Drugą sprawą jest to, ze po skonczonej jezdzie musze  trzymac wlaczone silnik/zaplon do momentu calkowitego domkniecia szyb/dachu - wyjecie  kluczyka  przerywa domykanie - niby drobnostka a irytuje.
Poza tym auto boskie - zaiwania jak strzała , klei sie  drogi , i raczej je  lubie

--- Koniec cytatu ---

Jeśli chodzi o alarm to pewnie masz coś spieprzone bo u mnie jest ok, wiec to nie wina auta, natomiast jeśli chodzi o szyberdach, wystarczy wysiąść z auta zamkąć z pilota przytrzymując przycisk i szyberdach sam sie zamknie  :-W

bartnik:
Bosnak - jesli tylko zamkne z pilota  "na raz"  to po otwarciu klapy nie  wyje - natomiast jesli uzyje  funkcji deadlock (2 x przycisk na  pilocie) i otworze  pilotem klape to po uchyleniu wyje  - czy potwierdzasz ze u ciebie  problem nie  istnieje?
Co do domykania  szyb pilotem to wiem o tym - tyle ze  tez  mnie  to przytrzymuje przy aucie, zeby sie  upewnic czy juz jest dobrze

Kocur666:

--- Cytat: bartnik w Sierpień 27, 2013, 13:57:22 pm ---Bosnak - jesli tylko zamkne z pilota  "na raz"  to po otwarciu klapy nie  wyje - natomiast jesli uzyje  funkcji deadlock (2 x przycisk na  pilocie) i otworze  pilotem klape to po uchyleniu wyje  - czy potwierdzasz ze u ciebie  problem nie  istnieje?
Co do domykania  szyb pilotem to wiem o tym - tyle ze  tez  mnie  to przytrzymuje przy aucie, zeby sie  upewnic czy juz jest dobrze

--- Koniec cytatu ---

Co do alarmu masz rację, też mnie to irytuje... :/

CiGaR:
Co do tego alarmu, to jest pewien czas na otwarcie klapy, ja normalnie otwieram, a jeżeli otworzę po pewnym czasie to wyje, według mnie dobre jest to rozwiązanie, ponieważ jak ktoś z Was zapomni o tym, że tak otwierał, to jest pewien straszak na to, jak ktoś obcy będzie chciał otworzyć. Chyba nawet jest to w instrukcji zapisane, później przeczytam, czy faktycznie jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej