Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
bosniak:
--- Cytat: Artur G. w Maj 27, 2013, 13:51:51 pm ---
--- Cytat: bosniak w Maj 26, 2013, 21:27:52 pm --- i taka rada jak używasz skrótów to podszkol się z zasad interpunkcji.
--- Koniec cytatu ---
bośniak nie pogrążaj się - nt.
Miałem już nie dyskutować, ale chętnie browarka bym sie z Tobą napił, tak dla złagodzenia obyczajów i podyskutowaniu o Lanciach , ups ... nt. Lancii ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Kocur666 w Maj 27, 2013, 13:06:55 pm ---
--- Cytat: bosniak w Maj 27, 2013, 07:24:49 am ---
--- Cytat: Kocur666 w Maj 26, 2013, 22:58:44 pm ---
Nie potrzebuje nic łagodzić tylko nie rozumiem po co niedoskonałości lancii porównywać do doskonałości Jaga?
bosniak, po pierwsze istnieje funkcja "zmień" dzięki której nie musisz dawać komentarza po komentarzu, po drugie ja narzekam na zamarzający przycisk zamka w tylnej klapie, jak miałem to sprawdzić przed zakupem?? :D
Myślę, że w innych autach też są takie wady... :P
--- Koniec cytatu ---
I dlatego używamy otwierania przyciskiem w pilocie :-clap inni producenci mniej prestiżowych marek tego nie oferują .
--- Koniec cytatu ---
Mi akurat to działa i tego używam ale słyszałem i czytałem, że nie każdemu działa otwieranie bagażnika z pilota... :D
--- Koniec cytatu ---
Jest dział techniczny w którym się opisuje usterkę i szuka pomocy, albo jedzie do mechanika żeby problem naprawil, a nie w jakimś dziwnym temacie się biczowal jak jakis masochista nie wiedzieć poco, chyba żeby sobie użytkowanie tego auta obrzydzic.
tymcio01:
u mnie:
1) kratki pod szybą przednią ( poki co po prostu wyciągnąłem)
2) skrzypiaca maglownica
3) buczenie czujnika obok kierownicy
4) drgania przy 80-110km/h na 5 biegu
5) zacinająca się przednia klamka pasażera
6) tylnia kanapa nie dzielona
7) brak mozliwosci skladania lusterek
z usterkami musze popracowac a do reszty trzeba przywyknac ale wybaczam wszystko bo go kocham :-K
mam X-type 2003 sedan 2.0D
pozdrawiam i przy okazji witam bo jestem nowy :)
Artur G.:
--- Cytat: tymcio01 w Sierpień 08, 2013, 15:38:35 pm ---
z usterkami musze popracowac a do reszty trzeba przywyknac ale wybaczam wszystko bo go kocham :-K
--- Koniec cytatu ---
I o to chodzi, to jest najważniejsze.
Cześć niedociągnięć inżynierów (bo i jak nazwać niefart z kratkami nawiewu, szczególnie zimą, czy bzyczącym czujniku) potwierdzam, co siedzeń i lusterek niestety masz dość ubogą wersję.
bosniak:
--- Cytat: tymcio01 w Sierpień 08, 2013, 15:38:35 pm ---u mnie:
1) kratki pod szybą przednią ( poki co po prostu wyciągnąłem)
2) skrzypiaca maglownica
3) buczenie czujnika obok kierownicy
4) drgania przy 80-110km/h na 5 biegu
5) zacinająca się przednia klamka pasażera
6) tylnia kanapa nie dzielona
7) brak mozliwosci skladania lusterek
pozdrawiam i przy okazji witam bo jestem nowy :)
--- Koniec cytatu ---
Następny biczownik :-thumpdown
1 trzeba było kupić wersję nie walona w przód to mialbys kratki na miejscu a nie wypadałyby ci, albo kup nowe kołki w ASO.
2 j.w. albo trzeba naprawic, wymienic, kupic wersje z niepopsuta
3 jest opisane co i jak -> patrz dział techniczny
4 dział techniczny (niekazdy tak ma wiec nie jest to usterka marki)
5 dział techniczny
6 bieda wersja nie wada fabryczna
7 j.w
Jawe83:
--- Cytat: bosniak w Sierpień 21, 2013, 09:51:58 am ---
1 trzeba było kupić wersję nie walona w przód to mialbys kratki na miejscu a nie wypadałyby ci, albo kup nowe kołki w ASO.
--- Koniec cytatu ---
Nie jest to kwestia wersji "walonej w przód", tylko wada fabryczna... tak samo, jak pokrywa poduszki w kierownicy (w wersji przed liftem), z czasem się wypaczają przez słońce i temperaturę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej