Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
bosniak:
--- Cytat: Artur G. w Maj 26, 2013, 19:10:08 pm ---
1. Kolejny znawca nt. Lancii się ujawnił, jak pojęcia nie masz o tej marce to jej nie obrażaj, co najmniej nie wypada na JCP pisać głupot w sprawie innych koncernów.
--- Koniec cytatu ---
Zdziwiłbyś się co wiem na temat Lancii i taka rada jak używasz skrótów to podszkol się z zasad interpunkcji.
Założyłeś temat biczowników na wzór lancii w której sie udzielasz, nie wiadomo poco, chyba, żeby dowartościować markę lancia do Jaga, którą nigdy nie będzie ;D
Kocur666:
bosniak, po pierwsze istnieje funkcja "zmień" dzięki której nie musisz dawać komentarza po komentarzu, po drugie ja narzekam na zamarzający przycisk zamka w tylnej klapie, jak miałem to sprawdzić przed zakupem?? :D
Myślę, że w innych autach też są takie wady... :P
bosniak:
--- Cytat: Kocur666 w Maj 26, 2013, 22:58:44 pm ---bosniak, po pierwsze istnieje funkcja "zmień" dzięki której nie musisz dawać komentarza po komentarzu, po drugie ja narzekam na zamarzający przycisk zamka w tylnej klapie, jak miałem to sprawdzić przed zakupem?? :D
--- Koniec cytatu ---
I dlatego używamy otwierania przyciskiem w pilocie :-clap inni producenci mniej prestiżowych marek tego nie oferują .
Kocur666:
--- Cytat: bosniak w Maj 27, 2013, 07:24:49 am ---
--- Cytat: Kocur666 w Maj 26, 2013, 22:58:44 pm ---bosniak, po pierwsze istnieje funkcja "zmień" dzięki której nie musisz dawać komentarza po komentarzu, po drugie ja narzekam na zamarzający przycisk zamka w tylnej klapie, jak miałem to sprawdzić przed zakupem?? :D
--- Koniec cytatu ---
I dlatego używamy otwierania przyciskiem w pilocie :-clap inni producenci mniej prestiżowych marek tego nie oferują .
--- Koniec cytatu ---
Mi akurat to działa i tego używam ale słyszałem i czytałem, że nie każdemu działa otwieranie bagażnika z pilota... :D
Artur G.:
--- Cytat: bosniak w Maj 26, 2013, 21:27:52 pm --- i taka rada jak używasz skrótów to podszkol się z zasad interpunkcji.
--- Koniec cytatu ---
bośniak nie pogrążaj się - nt.
Miałem już nie dyskutować, ale chętnie browarka bym sie z Tobą napił, tak dla złagodzenia obyczajów i podyskutowaniu o Lanciach , ups ... nt. Lancii ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej