Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (30/64) > >>

Artur G.:
Dla Twojej wiadomości np.  w Lancia klub Polska są  podobne działy co Was ... w Lybrach,  Kappach ... i nikomu z tysięcy  forumowiczów (tak ok. 6000 użytkowników z tego blisko połowa czynnych) ręce nie  opadają.
Nie grzej  się przyjacielu, mnie,  w przeciwieństwie do Ciebie  interesują wady lub niedoróbki jakie inżynierowie popełnili ... w naszym mniemaniu.

bosniak:
I co chcesz je ulepszyć, poprawić, wziąć udział w współprojektowaniu nowej lepszej wersji  :-thumpdown
Co Ty jakąś lancie do Jaga porównujesz w dodatku kape, tak to są padalce i jest o czym pisać

Artur G.:

--- Cytat: bosniak w Maj 26, 2013, 00:01:30 am ---Co Ty jakąś lancie do Jaga porównujesz w dodatku kape, tak to są padalce i jest o czym pisać

--- Koniec cytatu ---
1. Kolejny znawca  nt.  Lancii się  ujawnił, jak pojęcia  nie  masz o tej marce  to  jej nie  obrażaj, co najmniej  nie wypada na JCP pisać głupot w sprawie  innych  koncernów.

2. Nie chcesz  to nie  uczestnicz  w przedmiotowym   temacie, nie wywalaj swojej frustracji.

Koniec z  mojej strony  dyskusji.  :-gwizd

Y-1 Yonek:
 :-clap Skoro wybraliscie ten model to dlaczego lamentujecie.......? to Wy moi drodzy wybraliscie ten samochöd. Möj X jest w KAZDYM calü najlepszy bo to JAGUAR anie produkt made in china. Jesli mam w nim za malo miejsca pakuje gerety do sprintera i po sprawie...... :-R

bosniak:

--- Cytat: Y-1 Yonek w Maj 26, 2013, 19:38:17 pm --- :-clap Skoro wybraliscie ten model to dlaczego lamentujecie.......? to Wy moi drodzy wybraliscie ten samochöd. Möj X jest w KAZDYM calü najlepszy bo to JAGUAR anie produkt made in china. Jesli mam w nim za malo miejsca pakuje gerety do sprintera i po sprawie...... :-R

--- Koniec cytatu ---

100% racji  :-thank  :-R :-10points a za resztę tych despotów  :-wstyd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej