Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
mickey77:
Zdecydowanie ciasnota na tylnej kanapie (mało miejsca na nogi), słabiutka widoczność wyświetlacza navi Denso w słoneczne dni. Ale poza tym jak na razie spoko.
Artur G.:
No i słabiutko otwierające sie tylne drzwi (mam na myśli, że pod zbyt małym kątem) co utrudnia wsiadanie czy nawet umycie progów.
Wyobraźcie sobie, że w Lancii Dedra drzwi przód i tył otwierają sie pod katem 90 stopni ... nie wiem Włosi tego dokonali.
bosniak:
Nie no tak czytam i czytam te bzdury to ręce opadają, po co w ogóle jest ten dział, żeby sie dodatkowo dołować, ja wiem, że to takie "polskie" użalanie się nad sobą, swoim losem i autem. Niektórzy piszą, jakby nie brali udziału w zakupie swojego samochodu, tylko ktoś im powiedział, że jest takie a takie auto, potem dostarczył pod dom i jest. Jak można kupić auto nie patrzac jak sie drzwi z tyłu otwieraja i ile jest miejsca na kanapie? :-nuts a potem jeszcze narzekać na forum? To jakis obłęd, może zacznijcie pisać, że hoojowy ma kolor?, a ałdi np. ma niebieski??? :-nuts
Podejrzewam, że niejeden "nowy" jak wejdzie na forum i to nie daj Boże przeczyta to się z mostu rzuci, że takiego niedorobionego trupa kupił i może się wpisać na listę większości polskich naiwniaków.
Ktoryś tam chłop narzeka, ze nie ma skladanej kanapy. To trzeba było sobie kupić lunatyku wersje z rozkładana. A co ma powiedzieć właściciel AR 156 w której nie było w ogóle takiej opcji?
Albo, że zawieszenie z tyłu skrzypi, to wymień silentblocki i po skrzypieniu. Masakra
Artur G.:
--- Cytat: bosniak w Maj 25, 2013, 19:16:07 pm ---Nie no tak czytam i czytam te bzdury to ręce opadają, po co w ogóle jest ten dział
--- Koniec cytatu ---
A po to żeby tacy jak Ty kupili sobie coś z produkcji goebbelsowskiej ...
Nie chcesz nie bierz udziału, o temat jest w formie humorystycznio - pouczającej :-tylko
bosniak:
--- Cytat: Artur G. w Maj 25, 2013, 21:56:38 pm ---
--- Cytat: bosniak w Maj 25, 2013, 19:16:07 pm ---Nie no tak czytam i czytam te bzdury to ręce opadają, po co w ogóle jest ten dział
--- Koniec cytatu ---
A po to żeby tacy jak Ty kupili sobie coś z produkcji goebbelsowskiej ...
Nie chcesz nie bierz udziału, o temat jest w formie humorystycznio - pouczającej :-tylko
--- Koniec cytatu ---
Dla twojej informacji, kupiłem ten samochód z pełną premedytacja i wiedzą jego wad i zalet, które to zalety przeważyły szalę wad i nie bedę się teraz biczował publicznie z powodu tychże wad. Dla twojej wiadomości jest to mój czwarty "anglik" i tak mam jeszcze drugie auto pod domem jest goebelsowskie, ale też na żadnym forum sie z nim nie biczuje bo z pełną świadomością jak i premedytacją je zakupiłem tak jak i tego "anglika". :-thank
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej