Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze

<< < (2/6) > >>

barbie:
Gratulacje  :-za
Wspaniała impreza  :-10points - co więcej można napisać?
 :-tylko

AvangeR:
Fakt impreza była dograna na maxa, ale to nie wszystko :D Tyle atrakcji i autek jeszcze nie było na żadnym zlocie dla tego trzeba bardzo pogratulować organizatorom iż udało im się zrobić taką imprezę :D Jak dla mnie  :-10points/ :-10points i chyba wszyscy się z tym zgodzą :D

P.S. Kogutki jak widzisz po 200 dniowej przerwie teraz mam zamiar i będę się starał wchodzić częściej :D

adam74:
wielkie dzięki dla Organizatorów - impreza na  :-10points  :-K

wielkie dzięki dla Uczestników  :-R

wniosek nieformalny do Organizatorów - następnym razem prosimy o nową kategorię - KREATYWNOŚĆ :) - podpisano załoga wozu 13 ;D ;D ;D ;D

Nochal - nie dam rady ponieważ pisze biegle (lub w biegu ;D) to z czytaniem miewam problemy  ;D ;D, że czasem sam się nie rozumiem  ;D ;D ;D ;D

Robson - kolorek bije na głowę wszystko - może rozważ pozostawienie ???  ;D

ściskamy wszystkich (rozważam zmianę nicka z adam74 na załoga 13  ;D ;D)

Pati - mam nadzieję, że nic poważnego z jagiem ???

Nochal:

--- Cytat: Pati w Wrzesień 15, 2008, 10:07:49 am ---hey.
poza tym ze zapalil nam sie moj  x300 w drodze do domu...wszystko bylo ok.
 :-tylko

--- Koniec cytatu ---

Jakto ZAPALIŁ  !?!?!  Wszyscy cali?   Udało się go zgasić i dalej pojechać, czy go "lawetowałeś"? Trzymam kciuki za udane naprawy.  Znasz przyczynę pożaru ?

qbaty:
Jak już pisałem w innym wątku impreza była doskonale zorganizowana, piękne miejsce, doborowe towarzystwo.
Pomysł z rajdem to był strzał w 10tkę - doskonała zabawa, a jego organizacja (wybór trasy, zadania, dokumentacja) - aż mi słów zabrakło -  :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points

Słowem - impreza PETARDA !!!! (może to określenie jest nieco niestosowne, biorąc pod uwagę przygodę Patiego...)

Poniżej kilka zdjęć: (wrzucę je później, bo na razie dostaję komunikat o braku miejsca)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej