Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008
SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze
barbie:
Gratulacje :-za
Wspaniała impreza :-10points - co więcej można napisać?
:-tylko
AvangeR:
Fakt impreza była dograna na maxa, ale to nie wszystko :D Tyle atrakcji i autek jeszcze nie było na żadnym zlocie dla tego trzeba bardzo pogratulować organizatorom iż udało im się zrobić taką imprezę :D Jak dla mnie :-10points/ :-10points i chyba wszyscy się z tym zgodzą :D
P.S. Kogutki jak widzisz po 200 dniowej przerwie teraz mam zamiar i będę się starał wchodzić częściej :D
adam74:
wielkie dzięki dla Organizatorów - impreza na :-10points :-K
wielkie dzięki dla Uczestników :-R
wniosek nieformalny do Organizatorów - następnym razem prosimy o nową kategorię - KREATYWNOŚĆ :) - podpisano załoga wozu 13 ;D ;D ;D ;D
Nochal - nie dam rady ponieważ pisze biegle (lub w biegu ;D) to z czytaniem miewam problemy ;D ;D, że czasem sam się nie rozumiem ;D ;D ;D ;D
Robson - kolorek bije na głowę wszystko - może rozważ pozostawienie ??? ;D
ściskamy wszystkich (rozważam zmianę nicka z adam74 na załoga 13 ;D ;D)
Pati - mam nadzieję, że nic poważnego z jagiem ???
Nochal:
--- Cytat: Pati w Wrzesień 15, 2008, 10:07:49 am ---hey.
poza tym ze zapalil nam sie moj x300 w drodze do domu...wszystko bylo ok.
:-tylko
--- Koniec cytatu ---
Jakto ZAPALIŁ !?!?! Wszyscy cali? Udało się go zgasić i dalej pojechać, czy go "lawetowałeś"? Trzymam kciuki za udane naprawy. Znasz przyczynę pożaru ?
qbaty:
Jak już pisałem w innym wątku impreza była doskonale zorganizowana, piękne miejsce, doborowe towarzystwo.
Pomysł z rajdem to był strzał w 10tkę - doskonała zabawa, a jego organizacja (wybór trasy, zadania, dokumentacja) - aż mi słów zabrakło - :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points :-10points
Słowem - impreza PETARDA !!!! (może to określenie jest nieco niestosowne, biorąc pod uwagę przygodę Patiego...)
Poniżej kilka zdjęć: (wrzucę je później, bo na razie dostaję komunikat o braku miejsca)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej