Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze

<< < (6/6)

robert316:
Witam wszystkich serdecznie, trochę póżno z powodu urlopu, ale również chcielismy podziękować organizatorom za tak wspaniałą imprezę, możliwośc poznania ciekawych ludzi i bardzo ciekawą trase rajdu. Bylismy w tych rejonach Polski pierwszy raz i jestesmy pod wielkim wrażeniem. Napewno chętnie znowu przyjedziemy. Pozdrowienia dla wszystkich, do rychłego zobaczenia NR 4

Henry Ben:
witam
Dawno mnie nie było na forum ale tez nie bylo mnie w Polskiej R....pospolitej Ludowej... Prawem i Sprawiedliwościa opływającej :-wstyd brrrrrrr (tzreba było zaprosić Gosiewskiego podobno też ma kota,).....ale  ,widzę że Sandomierz jest niezawodny :-10points i znów sie udał zlot ......bardzo fajnie szkoda, że nie spasowało mi to z sprawami zawodowymi, ale nadal mam Jaga  :-tylko więc może w 2009 bedzie pasowało........pozdrawiam :-super
Henry Ben

KRISS:

--- Cytat: Henry Ben w Listopad 12, 2008, 15:08:40 pm ---witam
Dawno mnie nie było na forum ale tez nie bylo mnie w Polskiej R....pospolitej Ludowej... Prawem i Sprawiedliwościa opływającej :-wstyd brrrrrrr (tzreba było zaprosić Gosiewskiego podobno też ma kota,).....ale  ,widzę że Sandomierz jest niezawodny :-10points i znów sie udał zlot ......bardzo fajnie szkoda, że nie spasowało mi to z sprawami zawodowymi, ale nadal mam Jaga  :-tylko więc może w 2009 bedzie pasowało........pozdrawiam :-super
Henry Ben

--- Koniec cytatu ---
Rysio Kalisz - X-type...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej