Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze

(1/6) > >>

Robson:
Dziękuje wszystkim którzy przybyli za obecność.  :-V
Szczególne podziękowania dla osób które potrafiły pokonać ponad 600 km żeby się z nami spotkać. :-R
Wyrazy uznania dla Mk 2 który przybył aż z Malborka o własnych siłach  :-R  :-K
Miło było zobaczyć ok. 40 Jaguarów i spotkać się z prawie 100 osób.  :-V :-V :-V :-V :-V

tomz:
Co prawda byłem z Wami tylko kilka godzin w sobotę, to jednak atmosferę i miejsce zlotu oceniam wysoko.  :-V

Robson, dzięki za miłe przyjęcie na Rynku (mimo, że wpadłem na chwilę - bez żadnej rejestracji).  ;D
Wyrazy współczucia z powodu Twojego różowego Jaga  ;) w razie czego mam kilka fotek.

Pozdrawiam wszystkich  :-R

Batman:
Powiem jedno zazdroszcze Wam bardzo, niestety ja jeszcze dochodze do siebie mimo 2 tygodni leczenias.

Nochal:
Olbrzymie brawa dla organizatorów za świetne przygotowanie imprezy!

To jako szeregowy uczestnik zlotu wymienię kilka cech charakterystycznych:
1) Świetny klimat imprezy - wszystko w miłej, przyjacielskiej atmosferze, choć rywalizacja w niektórych momentach bywała zacięta ;)
2) Naprawdę duuuuużo pięknych Jagów na sandomierskim rynku, w tym pięęęękny zabytkowy MK2 który zgarnął tytuł "Mister kota" nie dając konkurencji żadnych szans  :-10points
3) Świetna loteria "daj piątaka na kociaka"- tu gratulacje za namówienie sponsorów na takie fanty.
4) Slalom w AlkoGoglach -  To tak wyglądam jak biegnę po prawdziwych "kilku głębszych" próbując zachować pion?!?! Nieee, to chyba niemożliwe .....
5) Syta kolacja integracyjna - niektórzy integrowali się nawet "nadprogamowo", gratulacje dla zaręczonych. Publiczne oświadczyny były naprawdę urocze i wzruszające  :-R
6) Akcja z malowaniem III serii - efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zwłaszcza już PO myjni .... .  Różowo-Niebiesko-Srebrno-Kolorowy ( powiedzmy "tęczowy" ) jest naprawdę oryginalny....   Chyba nawet bardziej dyskotekowy niż wariant "Radomski"....  8)
7) Absolutnie Świetny Rajd Turystyczny -  tak tak, Wielkimi Literami. Ponoć był tak łatwy że żeby wygrać wystarczyło umieć czytać... ( Prawda Adam77?  ;) ) Mi udało się  za namową pilota skręcić nie w tą stronę na pierwszym skrzyżowaniu w ślepą uliczkę  ( przed katedrą jeszcze )  ... Czyli jakieś 300 metrów od startu ;D. Niezłą minę mieli też  ludzie na stacji benzynowej którzy widzieli dziesiątki Jagów którym wystarczyło tankowanie za 5zł  ???
8) Świetny pomysł z realizacją marzeń chorych dzieciaków... Udział w naszym rajdzie musiał być niezłym przeżyciem...
9) Takie stężenie atrakcji że aż wszystkich nie wymienię chyba ...

Czyli podsumowując: Za noclegi, jedzenie i paliwo zapłacisz kartą kredytową.... spojrzenia przechodniów - bezcenne.

Wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą i zabawę !

skiper:
w imieniu swoim, La Sombry i licznej załogi spieszę podziękować za fantastyczny weekend. rajd terenowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. takich krajobrazów, pięknych dojrzewających sadów i zabytków nie widzieliśmy już dawno.  :-10points
100%  jaga w jagu!!!

pozdrawiamy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej