Yoohas, nawet nie wiesz, jak się cieszę , że potwierdzasz moje info !
Szkoda, że się panowie rozstali, bo przerobowość gwałtownie zmalała... Teraz chłopak ma większą robotę, reanimacje-rekonstrukcję JAGa '82, więc i nie będzie można skorzystać z usług, tym bardziej, że pora nie po temu, by coś pod chmurka drobnego na prędce zrobić.
To tyle o nim, znaczy Panu Andrzeju. Teraz co inne ale bardzo ważne !!!
Otóż istnieje taka firma w Warszawie na ul. Bokserskiej, nazywa się
MORGAN.
UNIKAĆ JAK OGNIA.
Przynajmniej mnie potraktowano
po złodziejskuA jak się stało - opowiem.
Historia jest nieco przydługa ale pouczająca. Otóż w moim aucie nie działał system nawiewu. NIezależnie od nastaw sterowania na szybę, nogi i z tablicy nawiew był zimny, na tył kabiny- gorący. Na forum nikt mi nic nie umiał doradzić, został warsztat. Z polecenia pojechałem na Bokserską do Morgana. POwiedziałem co i jak, usłyszałem "ależ oczywiście zrobimy". Minęło 9(!) dni bo w międzyczasie podobno ściągali dokumentację wentylacji w JAG-u. W końcu - mam diagnozę!"trzeba kupić i wymienić moduł sterujący (600-700pln) oraz panel sterujący (1200-1300pln) to wtedy będzie można zrobić. Ponieważ klimę miałem zrobioną (chwała Bogu gdzie indziej, solidnie i rzetelnie za niewygórowaną kasę) zdecydowałem, że nie będę przynajmniej na razie szukał, kupował i wymieniał. Proszę o rachunek
600 złotych!!! Pytam - za co? odpowiedź "no, dokumentacja, diagnoza, a że pan ZAKAZAŁ (!)kontynuacji... ( rozumiem , że za karę..)
Nie miałem podstaw, by kwestionować, w końcu demontaż, montaż, diagnoza itd.....
Ale coś mi nie dawało spokoju i pojechałem gdzie indziej. Czas trwania: jednego dnia podstawione auto
o14-ej, na drugi dzień odbiór o 12-ej. Co było? Oberwana kierownica powietrza, wpadła do kanałów i blokowała jakikolwiek ruch pozostałych.
KOSZT NAPRAWY -400 ZŁ, WSZYSTKO DZIAŁA ZGODNIE Z PROJEKTEM a dodatkowo mam wymienione żarówki oświetlenia deski, bo już były spalone bądź czarne. Ale żeby to stwierdzić i naprawić trzeba było najpierw zdemontować, czego
złodziej oszust i łobuz z Bokserkiej nie pofatygował się zrobić a przetrzymawszy auto 9 dni
WYŁUDZIŁ I UKRADŁ MI 600 ZŁOTYCH ! MIJAJCIE JAK ZARAZĘ !!!