Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Warszawa warsztaty
Lacrii:
Mam 400km do Wawy, kwestia tylko tego czy sprzedawca bedzie chcial jechac 30km.
Ale dzieki za info, podzwonie teraz, jeszcze w tym watku byl jakis cos tam, nie wiem tylko gdzie ale poszperam.
bobusiek:
Ja swojego serwis przed zakupowy robiłem w Autoreduta na Powiślu ul. Al. 3-go Maja 1, sprawdzone wszystko (komp. ,lakier i mechanika) raze z wyceną jak coś znajdą i osztowało mnie to 450zł. (to serwis jaguar/land rover o połowę tańszy niż Waszyngtona):-W
Mitur:
BEST - 1 nie polecam cwaniaków.
Umówiliśmy się, że zrobi mi xj40 (dałem listę co trzeba zrobić).
Dzwoni do mnie po 2 tygodniach chyba właściciel i mówi, że zaprasza po odbiór. W drodze dzwoni do mnie, że jednak nie gotowy (bo coś tam coś tam), następnego dnia cenę wywalił taką, że mało nie zszedłem na zawał, jak poprosiłem o fakturę to zostałem poinformowany, że muszę doliczyć do ceny 23%. Pomijając to wszystko pojechałem na saską kępę, odstawiłem auto na 3 min, wróciłem i zobaczyłem plamę pod kotem wielkości jeziora :-zly :-zly. Nie wiem co oni potrafią, ale na pewno nie naprawiać samochody. Wracać nie było sensu więc pojechałem gdzie indziej i odpuściłem temat.
Na początku zaznaczył jednak (właściciel), że on robi tylko raz i nikt nie musi tego poprawiać :-hehe :-hehe :-hehe
Ale dla mnie nie powinno być w sumie to takie śmieszne.
To moja historia i przestrzegam przed nimi...
kogutki:
trzeba było się słychać kolegów ;D
Mitur:
Mądry Polak jest zawsze...i zawsze po szkodzie ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej