Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Warszawa warsztaty
lucas.lp:
Białołęka Ostródzka 170 MOTO ON. Panowie odwiedzaliscie ich?
Lampek:
Było pytanie o Lesznowolę wcześniej, ale nie doczytałem się odpowiedzi, więc raz jeszcze:
co sądzicie o http://www.prestige-vt.pl/index.php ? Ktoś może u nich serwisował?
Właśnie od nich rozpoczynałem moją przygodę z poszukiwaniem JAGa i urzędujący tam handlowiec zrobił na mnie piekielnie złe wrażenie, dobitnie dając mi do zrozumienia, że nie ma prawa mnie stać na to auto. Więc typa olałem i zrezygnowałem z dalszych odwiedzin, aczkolwiek z żalem, bo są blisko mojego miejsca zamieszkania. A więc, ktokolwiek ma jakieś doświadczenia?
Yoohas:
Mamy siedzibę firmy w Nowej Woli więc kilka razy zajrzałem.
Ceny kosmiczne, tak jak pisałeś olewczy stosunek do klienta - lubię robić takie testy - wchodzić do takich luksusowych serwisów w podniszczonym ubraniu, starych butach itp. Od razu traktują Cię z wyższością. I tracą klienta :)
Znają się na podłączaniu pod komputer i ustawianiu bajerów ale chyba klocków bym nie pozwolił u nich wymienić :)
Lacrii:
Czy znajdzie sie cos w niedalekich okolicach Białołeki? Jade obejrzec kota i chce sprawdzic na kompie. Potrzebny warsztat z kompem znajacy sie na kotach (x-type 2002) gdzies nie daleko, bo znajac zycie nie beda chcieli jechac przez pol warszawy na testy.
Grodzisk:
nie ma coś takiego. jak chcesz tylko "na komputer" to kup skaner za 100 zł i podłącz. nic to nie daje.
Białołęka - Stare Babice (nie polecam!) - 22 km - koszt 500 zł
Białołęka - Zakroczym (polecam!) 35 km - koszt 0-300 zł
Białołęka - Mokotów Podbipięty (nie znam) 27 km - chyba min 700 zł z tego co słyszałem
Białołęka - Waszyngtona (nie znam się!) 16 km - koszt pewnie pow. 1000 zł
Warszawa - masz w miarę blisko wszędzie, rozumiem żebyś był z Rzeszowa...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej