Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Warszawa warsztaty
PinkTool:
czy któryś z Panów Warszawiaków zna warsztat blacharski Pana Setniewskiego z ul.Krasińskiego w Warszawie ? Ma XJS po odrestaurowaniu do sprzedaży . Ciekawy jestem opinii o jego pracach, na stronie chwali się renowacjami? W necie zaś znalazłem sporo niepochlebnych opinii. Gdzie jest więc prawda? heh
flavius:
Hej,
Czy ktoś z was zostawiając auto u Altamiry, pozwalał im odebrać auto od siebie z Warszawy? Trochę się tego boję jak to wygląda. Czy przyjeżdżają lawetą czy po prostu zabierają auto upalają je jeżdżąc 250 od świateł a potem nagle nie ma opon klocków itp? ;)
jazabek wac³aw:
--- Cytat: flavius w Październik 15, 2014, 15:45:48 pm ---Hej,
Czy ktoś z was zostawiając auto u Altamiry, pozwalał im odebrać auto od siebie z Warszawy? Trochę się tego boję jak to wygląda. Czy przyjeżdżają lawetą czy po prostu zabierają auto upalają je jeżdżąc 250 od świateł a potem nagle nie ma opon klocków itp? ;)
--- Koniec cytatu ---
Kolego, widziałem u nich takie auta, że nie sądzę że chcieli by " upalać " Twoje, tam pracują poważni ludzie a nie gałgany, nie wiem dlaczego taka myśl przyszła Ci do głowy ?
Na razie nie spotkałem żadnej negatywnej informacji na ich temat, nie są tani ale za jakość się płaci.
Ja 2 razy zmuszony byłem wybrać opcję z lawetą ( 150 zł ), i 2 razy sam zaprowadziłem auto i odebrałem je w Warszawie.
aru:
Korzystam z usług Altamiry od lat i wielokrotnie pan Piotr odbierał auta w Warszawie a po serwisie odstawiał. Nigdy nie miałem cienia wątpliwości co do jego rozsądku i dbałości o samochód.
flavius:
Dzięki za info. Ja po prostu się zawsze dygam wszystkiego co dla mnie nowe ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej