Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

radio...

<< < (3/4) > >>

optre:

--- Cytat: maciejlodz w Wrzesień 12, 2009, 18:00:07 pm ---sygnał TA niestety w Polsce jest ... zakazany !!  :-nuts :-nuts :-nuts

Od 1998 do 1999 RMF FM emitował ten sygnał (taki beep przed wiadomościami drogowymi)
a pod groźbą kary musieli zakończyć tą działalność. najlepszy przykład polskich głupot ! 
na zachodzie ten system działa i informuje kierowców przed korkami, wypadkami a nawet
o mobilnych fotoradarach. W Polsce niestety nie mamy prawa do takich informacji  :-zly

--- Koniec cytatu ---

Jak miałem jeszcze nie jaguarowskie radio tylko takie zwykle i mialo tą funkcję to przełączalo mi sie na wiadomości drogowe (nie pamietam dokładnie na jaką stacje), w kazdym razie było to mocno wkurzające bo słuchalem sobie muzyki, a tu trach wiadomości, to ja przełączam na muzyke a to znowu sie przelącza z powrotem, trzeba było wysłuchać całych wiadomości i dopiero przełączało się z powrotem na muzyke. Ale działało to jeszcze jakieś 3-4 mieiace temu, więc podejżewam ze i  teraz działa.

Wiesiek:
Załoga 13
Duża wiedza. Brawo. Mój kotek niestety nie reaguje na wybór regionu. Po naciśnięciu wyjmowania płyty i AM/FM a potem O nie reaguje. Po naciśnięciu 1 pokazuje na wyświetlaczu US RDS ON lub US RDS OFF. Chyba muszę zmienić radio? A takie dobre - Alpine 10 głośników.

adam74:
Jezeli masz oryginalna instrukcję - poszukaj tam małym druczkiem - powinno być opisane

Wiesiek:
Niestety nie mam instrukcji.
Moż ktoś z miłych forumowiczów ma (3,0 x-Type, AWD, 2006r)?

qbaty:
Poszukaj tu: http://www.ownerinfo.jaguar.com/extfree2viewjagprod/index.jsp  :-W

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej