Dziękujemy Wam wszystkim za miłe spotkanie. Szkoda tylko, że większość musiała tak szybko wracać do domu. Jarkowi gratuluję nowego nabytku, motor V8 chodzi przecudnie, bezszelestnie, choć i tak uważam że do aksamitnej pracy silnikowi potrzebne są tylko 2 cylindry plus odpowiednia technologia
W tematyce, którą poruszyliśmy na końcu eventu... Poczytałem trochę przed momentem o Waszym przypadku. Jak mówiłem, miałem bardzo zbliżoną sytuację na forum, którego jestem pomysłodawcą, twórcą i prowadzącym od wielu, wielu lat. Tematyka forum bardzo zbliżona, u mnie tylko komercji zupełny brak. Moja reakcja na sytuację wyglądała tak:
http://www.rxklub.pl/rxforum/viewtopic.php?t=2775&sid=b19527d16d75f5ae1d984a3a5c28ef1aWasza inicjatywa jest świetna, formalnie bez skazy, coś chyba jednak nie do końca poszło z komunikacją na linii człowiek - człowiek. A to własnie człowiek ważniejszy przecie od artykułów i paragrafów...
Pozdrawiamy Was z Marzeną serdecznie i liczymy na częstsze, a przede wszystkim dłuższe spotkania. Dziękujemy!