No to ja tu zostawię krótką recenzję, bo kupiłem, założyłem i jestem mega zadowolony.
Tarcze na przód kupiłem Zimmermann Sport nawiercane 325mm, na tył 325 Zimmermann standardowe, bez nawiercania. Od tarcz EBC odwiódł mnie głównie czas oczekiwania (wtedy było to 14-21 dni w większości sklepów) i jednak trochę przesadzona cena (1500 zł za parę na przód, niewiele mniej za tył).
Co zaoszczędziłem na tarczach, przeznaczyłem na klocki EBC Greenstuff przód + tył. Klocki kosztowały prawie tyle, co tarcze Zimmermann, ale nie żal mi ani złotówki. Samochód hamuje wyraźnie lepiej, niż na oryginałach, zero dodatkowego hałasu, klocki nie generują praktycznie żadnego pyłu, bardzo liniowo zwiększają siłę hamowania i pozwalają na komfortową, płynną jazdę. Żadnych kompromisów, same zalety. Warto dopłacić do tych klocków.
Yellowstuff i Redstuff mają być jeszcze skuteczniejsze, ale podobno hałasują i szybko się ścierają.
Jak ktoś potrzebuje wygodnego zestawu do codziennej jazdy i normalnego użytkowania, ale pozwalającego czasem krętą drogą śmignąć nieco szybciej, niż prędkość sugerowana

to polecam taki zestaw. Części kosztowały mnie ok 2300zł brutto na popularnym serwisie aukcyjnym.