p123, Po kolei.
Na pewno nie kicha!!!! Był syf i nie ma, miałem chlew, a jest czyściutko!!! A taki cel, odświeżyć. Więc działa.
Czyści się tak samo, może nawet łatwiej, tylko wiadomo że nie trzesz "ludwikiem" szczotą ryżową, pod tym względem plus.
Tysiąc, i praca, W XKR fotele i to z tyłu co jest zwane kanapą w gdańsku 900. Trzeba samemu zdemontować. W przypadku S-typa, bez tyłu 450 sama chemia, robiłem sam.
Nie rozpuszcza się malowane, niczym. Może benzyną, ale nie miałem takich ordynarnych pomysłów.
Na koniec lakieruje się klarem warstwą końcową, połysk półmat i mat, Jaguar ma półmat. To jest o ile pamiętam z utwardzaczem, nie rozpuszcza się zabezpiecza i nie zmywa. Działa.
Detajlingi, to maja często bardzo ch... doświadczenie, gówniarze wykopią glinę, kupią slifierkę mówią że robią polerkę... nie wypowiadam się bo nie znam środków dobrych, ani markowych, ja używam polecanych przez sklep.
Używka, call Szamotuły... to sprawdzona firma, kupiłem skrzynię nie wiem czy działa zakładać będą automaciarze. częsci od lolka są OK, i ma chyba wszystko.
Co się dzieje... pokazują się w miejscach gdzie miałem najgorsze wytarcia, szramy delikatne pęknięcia, malutkie, i lekko się złuszcza, ale wciąż wygląda ładnie. wciąż lepiej niż poprzednio. kierownica jest wciąż wzorowa. Pokazują się nabłyszczenia, poleruje się podczas użytkowania. Nie ma efektu złażących płatów, ani szram.
http://pokazywarka.pl/r9tvq7/