Skiciu, dziękuję... bardzo chętnie skorzystam jeśli coś interesującego znajdę.
Ogłoszenia sprawdzam codziennie, i są różne auta, zawsze gerety, najlepszy był corsa COSMO z Wrocławia, napisane 45kkm po sprawdzeniu wyszło 180kkm, żeby tego handlowca pokręciło, życzę mu najgorszego. O mały włos na psy nie podałem, ale tego się wzbraniam jak mogę, (cyt. Pamiętaj! Nigdy nie współpracuj z p... milicją) bo się zwróci przeciwko.
Takie Twingo czerwone z automatem, przedlift właśnie spuściłem, następne ma być następcą takiego właśnie /coś nowszego/ Była honda jazz idealna, i yaris , no ale to japońskie... alergia się włączyła i przeszły. Forda fiesty trochę się z automatyczną obawiam, mój Ford S-type przedlift 5r55n wybuchł. (skrzynia 5r55n ma nawet na obudowie znaczek forda) więc mam obawy.
Dziękuje że temat chwycił, mimo że dotyczy mojej jakże kontrowersyjnej postaci, jak również tematu który, jest jednym słowem nie na temat.
Może kogutki, to dzięki Tobie. Dla mnie to zaszczyt i wyróżnienie, że nie dopuściłeś do usunięcia wątku, nawet na moje życzenie, ponieważ uważałem że zaśmieca forum.