Masz zdecydowaną rację bobusiek
postaram się aby wzór tego algorytmu spalania nalepić sobie na żółtej karteczce samoprzylepnej. Będzie idealnie pasowała do zegarów
swoją drogą... podobnie jak Bedek, chyba sobie odpuszczę. Odpuszczę sobie całe to liczenie i poprostu zacznę czerpać czystą i niczym nieposkromioną przyjemność z posiadania kotecka
I odnośnie:
Niezły rozrzut
poprostu w mieście nie da się inaczej
a poza miastem to już jakoś ujdzie te 100-120km/h w tempomacie heh
Korzystając jeszcze z tego samego wątku zapytam o jeszcze jedną kwestię. Martwię się trochę (chyba jak każdy nowy użytkownik Jaga) o spalanie. To wskazanie 6,2 km/l martwi mnie o tyle, że nie pokrywa się to z prawdą. Najzabawniejsze jest to, że po zatankowaniu za określoną kwotę komputer pokazuje mi ile mogę za to przejechać. Za 100zł daje mi możliwość zrobienia 200km. Niestety jak tylko wyjadę poza stację pokazuje już tylko 190km a na najbliższych światłach 170km. Nogi nie mam cięzkiej i ruszam jak karawan na pogrzebie a i tak dystans maleje jak szalony. do tego czasem wskaźnik paliwa szaleje i po odpaleniu potrafi zapalić się kontrolka i pokazać 50km do końca po czym wskazówka sobie bardzo powoli rośnie i jak minie te 50km tak jakby się resetował i pokazuje np. 120km. Spotkał się ktoś z tym?