Witam .Jutro poniedzialek a ja dalej bez pomyslu co z tym moim jaguarem. Wisi tam sobie na podnosniku a ja dalej niewiem jak go odpalic. Przeczytalem dzisiaj jeszcze raz cale forum od deski do deski ale widze ze nikt niepisal o podobnym problemie z odpaleniem po wymiwnie silnika.chcialem zalozyc nowy watek na forum z tym odpalaniempo wymianie silnika ale dostalem po lapach ze podobno niemoge tego zrobic .widze ze sporo ludzi czyta ale niewiem czemu nikt nie podpowie co to moze bys z tym odpaleniem .plan na jutro mam taki:
-sprawdzic czy mam pod nogami taki wylocznik jak w s-type(gdzies na forum wyczytalem)
-zobacze pod autem czy moge odblokowac skrzynie aby ewentualnie wciagnac go na lawete
-zadzwonie do innego servisu i wypytam moze cos podpowiedza.
-popatze czemu pokazuje mi na wyswietlaczu ze wybierak niejest w pozycji P (moze cos przy wkladaniu skrzyni sie przelaczylo i dlatego nieodpala moze naprawde nie jest na P ????)
Ogolnie caly dzien bede prubowal odpalic auto narazie tyle jutro napisze wieczorem jak mi poszlo.(mam nadzieje ze mi sie uda)Pozdrawiam . Moze ktos cos jeszcze podpowie dzisiaj