Witam wszystkich forumowiczow,zaczne od poczatku gdyz usterka jest naprawde nieprzyjemna.Otoz zachcialo mi sie zaktualizowac navi w moim x typie,sciagnalem Denso wypalilem i wrzucilem do czytnika w Jagu,oczywiscie przy zalaczonym zaplonie.Pojawil sie komunikat za zaczyna sie wgrywanie nowego opragromowania,tylko ze zaraz po tym pojawil sie problem ,gdyz ekran zgasl po czym znowu sie zaswiecil i oprogramowanie zaczynalo sie wrywac od poczatku i tak caly czas historia sie powtarzala okolo 15 minut.Wyciagnalem wiec plyte i wrzucilem oryginalna CD Jaguara,po tym zabiegu ekran wylaczyl sie calkowicie i teraz nie dziala kompletnie nic,czyli nie dziala ekran dotykowy sterowanie radiem ,telefonem,klima,regulacja nawiewu,tempomat,cd z radiem,ogolnie wszystko nie dziala.Na domiar zlego klima ustawila sie na plus 50 stopni i nie mozna w zaden sposob jej wylaczyc to samo dotyczy nawiewu.Czytalem na forum ze ktos mial identyczny problem z jagiem i ze chodzi tutaj o wykasowanie sie pamieci podrecznej,z jakimis kodami binarnymi czy cos w tym rodzaju,tylko ze post pochodzi z przed dwoch lat.Moze jest ktos na forum kto mial do czynienia z tego typu usterka,lub wie gdzie takie cos mozna naprawic, jestem w desperacji bo kompletnie nie wiem co zrobic.Bylem w autoryzowanym serwisie Jaguara w Katowicach,ale na chwile obecna mi nie pomoga gdyz spec od elektryki jest w szpitalu i bedzie gdzies w polowie marca,prosze o porade i pomoc,pozdrawiam