Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

ASO Katowice i Bielsko

<< < (5/6) > >>

barbie:
Wczoraj odebrałem kota po naprawie zawieszenia w Katowicach.
Tanio nie było, ale kot rzeczywiście ma teraz sprężyste łapy i porusza się na nich tak cicho jak kot.

Katowice to ASO więc mają określone restrykcje - ale od bardzo długiego czasu nie zmienili się nie tylko Właściele, ale i MECHANICY!!!! Ewenement - świetnie to świadczy o tej stacji!
Tak naprawdę, to w przypadku, gdy chodzi o tańsze części (zamienniki lub "używki") polecają Bielsko.
Czyli wybór tu w okolicy jest prosty:

A ASO w Krakowie nie potrafiło usunąć stuków w zawieszeniu kota - ładne mi ASO! Handlarze i tyle!

kogutki:
no to tylko szerokie drogi na tych sprezystych lapach  :-super

walec:

--- Cytat: barbie w Luty 20, 2010, 15:39:21 pm ---Wczoraj odebrałem kota po naprawie zawieszenia w Katowicach.
Tanio nie było, ale kot rzeczywiście ma teraz sprężyste łapy i porusza się na nich tak cicho jak kot.

Katowice to ASO więc mają określone restrykcje - ale od bardzo długiego czasu nie zmienili się nie tylko Właściele, ale i MECHANICY!!!! Ewenement - świetnie to świadczy o tej stacji!
Tak naprawdę, to w przypadku, gdy chodzi o tańsze części (zamienniki lub "używki") polecają Bielsko.
Czyli wybór tu w okolicy jest prosty:

A ASO w Krakowie nie potrafiło usunąć stuków w zawieszeniu kota - ładne mi ASO! Handlarze i tyle!

--- Koniec cytatu ---

mogles sie odezwac ze byles w Kato... :-thumpdown

barbie:

--- Cytat: walec w Luty 22, 2010, 18:32:41 pm ---
mogles sie odezwac ze byles w Kato... :-thumpdown

--- Koniec cytatu ---
FAKT! I to jeszcze okazało się, że musiałem trochę poczekać na auto...  :-wstyd

Pojadę jeszcze do Pani Doroty B., bo chcę zrobić przegląd i mieć pieczątkę w "Service & Garantie Boekje" - dam znać na Priva...

Patryk:
Jutro wybieram się do bielska  :-A Zdam relacje jak już będę po  ;) Główny cel -> ogrzewanie i zbierzność. Może coś przy okazji... Zobaczy się :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej