Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
ASO Katowice i Bielsko
barbie:
Wczoraj odebrałem kota po naprawie zawieszenia w Katowicach.
Tanio nie było, ale kot rzeczywiście ma teraz sprężyste łapy i porusza się na nich tak cicho jak kot.
Katowice to ASO więc mają określone restrykcje - ale od bardzo długiego czasu nie zmienili się nie tylko Właściele, ale i MECHANICY!!!! Ewenement - świetnie to świadczy o tej stacji!
Tak naprawdę, to w przypadku, gdy chodzi o tańsze części (zamienniki lub "używki") polecają Bielsko.
Czyli wybór tu w okolicy jest prosty:
A ASO w Krakowie nie potrafiło usunąć stuków w zawieszeniu kota - ładne mi ASO! Handlarze i tyle!
kogutki:
no to tylko szerokie drogi na tych sprezystych lapach :-super
walec:
--- Cytat: barbie w Luty 20, 2010, 15:39:21 pm ---Wczoraj odebrałem kota po naprawie zawieszenia w Katowicach.
Tanio nie było, ale kot rzeczywiście ma teraz sprężyste łapy i porusza się na nich tak cicho jak kot.
Katowice to ASO więc mają określone restrykcje - ale od bardzo długiego czasu nie zmienili się nie tylko Właściele, ale i MECHANICY!!!! Ewenement - świetnie to świadczy o tej stacji!
Tak naprawdę, to w przypadku, gdy chodzi o tańsze części (zamienniki lub "używki") polecają Bielsko.
Czyli wybór tu w okolicy jest prosty:
A ASO w Krakowie nie potrafiło usunąć stuków w zawieszeniu kota - ładne mi ASO! Handlarze i tyle!
--- Koniec cytatu ---
mogles sie odezwac ze byles w Kato... :-thumpdown
barbie:
--- Cytat: walec w Luty 22, 2010, 18:32:41 pm ---
mogles sie odezwac ze byles w Kato... :-thumpdown
--- Koniec cytatu ---
FAKT! I to jeszcze okazało się, że musiałem trochę poczekać na auto... :-wstyd
Pojadę jeszcze do Pani Doroty B., bo chcę zrobić przegląd i mieć pieczątkę w "Service & Garantie Boekje" - dam znać na Priva...
Patryk:
Jutro wybieram się do bielska :-A Zdam relacje jak już będę po ;) Główny cel -> ogrzewanie i zbierzność. Może coś przy okazji... Zobaczy się :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej