Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

ASO Katowice i Bielsko

<< < (3/6) > >>

jarek-jerryjag:
Nie wiem jak w Polsce ale wydaje mnie sie ze tylko ASO moze robic naprawy gwarancyjne( moze sie mylę ).

szpulek:
Szczerze mowiac to bardziej zalezy mi na kompetentnym warsztacie na Gornym Slasku niz na tym czy bedzie to ASO czy tez nie. Ktos moze pomoc? pzdr

Pieterek:
Ja w Katowicach robię swoje Koty, w sumie można ich polecić.

tomda:
Dopiero teraz znalazłem ten wątek - dlatego powtórzę swoją pozytywną opinię o Serwisie Jaguara w Bielsku.
Mam bardzo dobre wspomnienie po odwiedzeniu tego Serwisu Jaguara w Bielsku Białej i szczerze go polecam. "Jaguar - Części" S. c. ul Dunikowskiego 45 43-300 Bielsko-Biała tel. +48 33 814-13-55 ,kom. 602 62-71-84. To dzięki ich fachowej pomocy w szybki i zarazem względnie tani sposób naprawiłem swojego drapieżnika. W porównaniu z ASO Kraków, Katowice czy Łódz  warsztat Jaguara w Bielsku jest zdecydowanie tańszy, mają więcej części oraz szybciej i taniej je sprowadzają. Ponadto w Warsztacie Jaguara w Bielsku Białej są fachowcy z prawdziwego zdarzenia podchodzący z dużym zaangażowanien i dużym doświadczeniem zawodowym. O umiejętnościach manualnych na pograniczu talentu nie wspomnę. Warsztat Naprawdę Godny Polecenia - co też i czynię !!!   :-super :-super :-super

michu1972:
w Bielsku jeszcze nie bylem
w Katowicach bywam od 1,5 roku - w porownaniu z innymi ASO (Bielsko to nie ASO) wypadaja korzystnie cenowo.
w sumie robote robia dobrze  :-super (nie liczac jednej wpadki z rdzewiejacymi od nowosci tarczami hamulcowymi - skad oni biora te czesci  ?????? - to nie moge na fachowosc narzekac), ale co do obslugi -  mam dziwne wrazenie, jak bym im  przeszkadzal (cos jak wizyta w miesnym w czasach glebokiego PRLu -  :-K ).
i jeszcze jedno, na potwierdzenie kazdych ustalen telefonicznych wysylam maila,
po co? otoz na stanie nie maja zbyt duzo czesci, przynajmniej do eSek, a zadrzylo mi sie juz 2x ze po przyjezdzie dowiedzialem sie, ze "nic o tym" przez telefon "nie mowilem" no i czesc nie byla zamowiona  :-help
a jechac drugi raz Torun - Katowice to 900km i 10-12h samej drogi   :-zly

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej