Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

mile kociaki czy znacie jakiegos dobrego uczciwego mechanika od jaguarow stype w

<< < (3/3)

ttomasz2005:
A u ciebie co sie stalo?

Whisnia:
długo by opowiadać, ale skończyło się na wymianie silnika :( na szczęście to już dawno za mną, ale u Ciebie to napewno nie to :)

BOGDA:
przyłącze się do poszukiwań.... potrzebny mechanik w okolicach Wawy najlepiej od strony Pruszkowa ... w swoim kocie wiecznie coś dłubię ...:( i gdzie bym nie podjechała to każdy mi mówi że to naprawi a jak się pytam czy już kiedyś grzebał w jakimś jagu ...to oczywiście odpowiedź brzmi : NIE .. - ja trace kasę ,a usterka dalej jest nienaprawiona ...:) ostatni mechanik bardzo dobry -taka miał opinię -niestety laik w jaguarach ,czy fordach jak mi na wymieniał części do wymiany to musiałabym wymienić pół samochodu .
Niestety kupić  część i wymienić ją to ja i sama potrafię :)..domyślam się że mechanika w każdym aucie jest podobna ,ale szukam kogoś kto ma chociaż malutkie doświadczenie  w tej marce ... jeśli chodzi o poważne sprawy silnikowe czy podłączenie pod komputer i bardzo dobre zdiagnozowanie odczytu -polecam bardzo serwis w Babicach , ale proszę pamiętać że ceny też tam są serwisowe... :)

Elulka:
Piastów, ul. Dworcowa (nr-u nie pamiętam), jest to dom jednorodzinny, ale na podwórzu stoi kilka kotów więc poznasz, jest to w okolicy szkoły podstawowej. Panowie zajmują się Jagami od ok. 20 lat, są znani w całej Polsce. Polecam :)

ciamajda:
BOGDA- jaki masz problem z kotem:)
Te auta lubią pieścić kierowców i same lubią być pieszczone.
Z doświadczenia wiem, że gdy kot staje na drodze to dawno nikt go nie sprawdzał długo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej