Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
mile kociaki czy znacie jakiegos dobrego uczciwego mechanika od jaguarow stype w
donjaguar:
wojewodztwie lodzkim bardzo prosze o kontakt,,,
nowicjusz:
a co właściwie sie dzieje ze mechanior jest potrzebny??
donjaguar:
chcialem aby osluchal mojego kota bo w skrzyni jak jest zimny z rana slychac takie bzyczenie i jak wrzucam na r lub d to mi przysiada oraz chce sie doradzic czy do jaga z 1999r pasuje maglownica z 2005 roku
nowicjusz:
a czy zmieniałeś juz olej wraz z filtrem w skrzyni zaraz po zakupie pupila czy tak jak wiekszość czekasz az zaczną sie jakieś naprawde wielkie niedomagania ??
donjaguar:
no jeszcze nie jezdze nim juz 2lata i nic sie do tej pory nie dzialo auto dopiero po tych mrozach zaczelo cos mnie niepokoic ten dziwny dzwiek jak sie rozgrzeje to juz tego nie slychac ,,,ale chetnie bym ten olej zmienil tylko gdzie moze macie jakiegos speca od wymian aby mi to dobrze zrobil wyplukal i zalal bo bylem u jednego w lodzi to zobaczyl stwierdzil ze wszystko ok wyciekow brak a oleju sie nie wymienia i powiedzial ze sie nie dotyka,,,,moze macie jakiegos jagomaniaka z lodzkiego co podchodzi do tego z sercem i pasja bo wszystkich co znam to traktuja nasze koty jak kupe zelastwa i nic pozatym,,,,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej