Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

kluczyki w bagażniku

<< < (2/4) > >>

kogutki:
ja nawet x-typea nie mam  :-wstyd wiec nie wiem.

jedyny pomysl to jest wymontowanie tylnej siedzenie oraz blachy (nie latwo, tam sa 6 sruby torx).
raczej czeka cie podroz po zapasowych. kiepska sprawa.

sebus34:
Koledzy wysiadamy z samochodu, wyciągamy kluczyki ze stacyjki i po +/- 40 sekundach alarm sie uzbraja tzn,
czyli mrugnięcie kierunkowskazami
pulsowanie diody sygnalizującej alarm
Drzwi od pasażera otwarte. Po otworzeniu drzwi pasażera uruchamia sie natychmiast alarm. Drzwi kierowcy otwarte alarm sie nie uruchamia lecz daje sygnał cichym pikaniem w kabinie. Bagażnik ze względu na to że jest zamek elektroniczny blokuje sie i dopiero w momencie włożenia kluczyka do stacyjki i przekręcenia na zapłon lub naciśnięcia otwarcia samochodu otwiera się.

pah:
a masz otwór na narty? w bagażniku w X jest taki żółty plastik na klapie od wewnątrz, który służy do otwierania jeśli np. dziecko wpadnie na pomysł i się zatrzaśnie. jeśli masz dostęp do bagażnika, choćby mały, np przez otwór na głośnik to drutem możesz spróbować to złapać i pociągnąć. ależ będzie zabawa...  ;D

sebus34:
Mam taki otwór lecz w całości jest zasłonięty przez butlę LPG

kogutki:
no jezeli przez tego otworu nie mozesz (moze jednak jakos?) to nie mam pomysl. bagaznik x-type jest
dosc hermetyczny a pod siedzeniem jest blacha, mocowany na sruby torx ktory nie latwo mozna zdejmowac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej