Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
kluczyki w bagażniku
sebus34:
dzięki za pomysły i chęć pomocy. Pozostała mi wycieczka autobusem do domu po zapasowe kluczyki
pah:
chyba sam musisz ocenić czy dasz radę gdzieś przłożyć drut (jeśli masz ten uchwyt do otwierania awaryjnego - pamiętasz czy jest?), czy tez rozbieranie. A propos, jak to zrobiłeś wiedząc że masz taki alarm? Wyjąłeś kluczyk i pobiegłeś do bagażnika, wrzuciłeś go tam, trzasnąłeś klapą i czekałeś aż się uzbroi? :o
ps. Małysz po I serii jest 2, oczywiście po Ammannie
Innowierca:
Gdybyś dostał się do centralki centralnego zamka i zwarł odpowiednie przewody, najprawdopodobniej centralny odblokowałby wszystkie zamki. Przynajmniej przypadkowo udało mi się tak zrobić z Volvo :) A nie otwiera się bagażnik, gdy np wsiądziesz do auta i zaryglujesz / odryglujesz drzwi przyciskiem na boczku od strony kierowcy?
pah:
w tylnej półce są 2 duże otwory na głośniki w basze, zakrywa to ta wykładzina z zewnątrz, może sprawdz też, czy da się ją zdemontować - nie robiłem tego nigdy i nie wiem, ale jeśli tak to spokonie sięgniesz jakimś drutem. pomysł z zamykaniem i otwieraniem drzwi też dobry...
sebus34:
Wysiadłem z auta, otworzyłem bagażnik, położyłem kluczyk w bagażniku, wyciągłem zakupy, zamknąłem bagażnik ... kluczyk został w środku.
Próbowałem od strony kierowcy otwierać i zamykać drzwi ale to nic nie daje. Dobra jade po kluczyki. Dzięki za pomoc
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej