Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Dolna oslona do x type ?

<< < (3/5) > >>

pablo:
z tego co widze to ta oslona jest montowana pod oslone zderzaka a nie do zderzaka
gdyby ktos mial taka oslone zdjeta i odrysowalby szablon :))) :-V

pablo:
uwaga uwaga !!!
wiadomosc z ostatniej chwili hehehehe
mam znajomwgo ktory robi oslony pod silnik . jest w stanie wykonac dla nas taka oslone, oslony - kilka sztuk, cena to 70 zl + wysylka , ale jest jedno ale ... potrzeban jest oryginalna oslona na ok 3-4 dni by zdjac z niej wzór

Innowierca:
Ja niestety mam jakąś kombinowaną. Poza tym miałem do czynienia z nadkolami dorabianymi. Montaż nadkola zajął mechanikowi 4h naciągając na ciepło praktycznie każde miejsce. Ja jutro jadę do Torunia kupić oryginał z wygłuszeniem za 300zł.

pablo:
gdzie w toruniu kupisz oslone z wygluszeniem do x type za 300 zl ? ten moj znajomy zrobi po prostu idelana kopie oryginalu , nie jest to skomplikowane

Innowierca:
Nie wiem dokładnie jak nazywa się ta firma. Zadzwoniłem do kolesia i umówiłem się na jutro na odbiór.  Mowa tutaj o używanej osłonie w stanie idealnym.  Co do odlewu - on zrobi podciśnieniową formę z oryginału i zaleje ją ABSem. Niby proste, ale z jaką nieoryginalną częścią z ABSu bym się nie spotkał, każda była źle dopasowana. Nie wiem czy wynika to z procesu produkcji czy po prostu z niedokładnego odlewu, ale jedno jest pewne, ja już do takich się nie dotykam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej