Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Dolna oslona do x type ?

(1/5) > >>

pablo:
Czy ktos z was procz oslony pod zderzak ma dolna oslone silnika ? szczegolnie pytam wlascicieli silnków benz x type ?
z tego co widzialem dosc fatwo mozna taka oslone dorobic , przydala by sie chociaz na okres zimowy , ale moze istanie fabryczna taka oslona ???

Innowierca:
A ja się przyłącze do pytania. Mi z kolei chodzi o osłonę pod intercooler. Gdzie to można kupić?

strawinski:

--- Cytat: pablo w Luty 02, 2010, 11:38:43 am ---Czy ktos z was procz oslony pod zderzak ma dolna oslone silnika ? szczegolnie pytam wlascicieli silnków benz x type ?
z tego co widzialem dosc fatwo mozna taka oslone dorobic , przydala by sie chociaz na okres zimowy , ale moze istanie fabryczna taka oslona ???

--- Koniec cytatu ---
2,5 i 3.0 na pewno nie maja fabrycznie montowanej osłony, (nie wiem jak 2.1) wynika to chyba z tego, że bez osłony łatwiej jest je chłodzić. Szkoda, że jej nie mają bo wszystko się syfi od tej chlapy.

pablo:
no wlasnie , caly syf idzie na silnik , a mi sie cos wydaje ;).. ze latwo taka oslone dorobic ... nawet mozna zrobic wloty powietrza w oslonie

Innowierca:
Do "normalnych" samochodów jest tego pełno na allegro i koszt nie przekracza 100zł. Do iksa znalazłem coś takiego - http://allegro.pl/item878113508_jaguar_x_type_x_type_oslona_pod_zderzak_i_silnik.html  ale nie wiem czy o to Ci chodzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej