Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Vebasto w x-typie

<< < (2/3) > >>

muttley:
jak ostatnio serwisowalem swoje webasto tzn. dogrzewacz to koles zaoferował ze za 3 tys. jest w stanie przerobic to tak aby mialo to funkcjonalosc webasto. Z tego co pamietam to serwis tez byl autoryzowany przez Webasto...

roman:
W jakim miescie je serwisowales?

muttley:
w warszawie, warsztat jest rembertowie...

darcol:
mmm webasto - super sprawa mialem je w Roverze 75, ustawialem czas wlaczenia i wchodzilem rano do cieplego autka.  :-cry
Faktycznie w X-typie jest dogrzewacz ktory dziala ponizej 5*C, ale to chyba dziala bardziej na zasadzie elektrycznej grzalki wprowadzonej w uklad chlodzenia i niewiele ma wspolnego z webasto.

roman:
Kiedys byl ten watek juz poruszany pod prawie takim samym tytulem "Webasto w x-typie". Webasto znajduje mniej-wiecej pod nogami kierowcy, jest spalinowe a jego wydech jest pod siedzeniem kierowcy. Czy sie rozni od dogrzewacza nie mam pojecia ale to ktore mam wbudowane w mojej renowce wyglada podobnie. Pali ok. pol litra ropy na godzine a wystarczy na nagrzanie auta ok. 20-30 min. Wlacza sie z pilota z odleglosci kilkuset metrow i naprawde miodzio jak sie parkuje na zewnatrz w zimie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej