Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

Pomóżcie w zakupie amorów do tyłu jaguar xj40

<< < (11/13) > >>

Choina:
Myślę że najbardziej jest winny sam Dominik, który nie chciał słyszeć od nikogo o levellingu. Za każdym razem rozmowa kończyła się "... ale poprzedni właściciel mówił że są zwykłe". Także jeśli są zwykłe to kup Boge lub KYB 551057. Dominik zdecydował się na KYB. Poprzedni właściciel też w ciula przygrał. Drugi to by przyznał się i po sprawie. Niczego by to i tak nie zmieniło. Myślę że i tak by była konwersja. Poznanie prawdy pozwoliło by lepiej przygotować się się z gratami. Poniżej na obrazku masz to co musisz mieć na konwersję

Oprócz tego kup sobie osłony amorków MNA3548AA (taka harmonijka gumowa na amortyzatorze)100zł sztuka.

KRISS:
@daroo
Nie przejmuj się to już ostatni mój apel, więcej w kwestiach technicznych pisać nie będę.
Nie ma sensu, lepiej otworzyć serwis.
Czasami wydaje mi się po prostu, że oczekuje zbyt wiele, że normalną koleją rzeczy jest to, że jako ktoś się pakuje na minę ( z nadzieją że sprzedawca mówił prawdę, że może mam fart i to są zwykłe itd itp) to reszta, czyli my wszyscy napiszą "nie bądź debilem", zamiast rozwodzić się nad tym czy lepiej sachsy czy lepiej KYB czy lepiej z Heritage czy z W11 czy z allegro z linkowaniem do konkretnych rzeczy. Czy mam pretensję do tych co się starają? A gdzie tam... Ja po prostu oczekuję, że jak ja będę się pakować na minę to gremialnie zostanę opieprzony... No bo po to chyba jest klub? tak? społeczność? solidarność?
Czego i wam w Nowym Roku życzę.

Dominiko19:
Słuchajcie żeby nie było do nikogo z Was pretensji nie mam tylko wielkie podziękowanie za wszystko w czym mi pomagacie :). Dziękuje. A były właściciel mnie wkurzył ponieważ prosiłem żeby prawde pow. po zakupie już tydzień żebym wiedział na co zbierać i czego szukać,ale tak naprawdę nic złego się nie stało jedynie robota niepotrzebna ludzi w serwisie i moje wydane 50 zł :) Teraz dokupię te resztę elementów nawet już mam podaną cene ile za to wszystko (700 zł z przesyłką). Jeszcze rozważam kupno używek tych sprężyn bo też dostałem namiary ale nie wiem czy gra warta świeczki bo zapłace pewnie ze 200-300 zł mniej ale znowu się okaze że nie ma jakiejś podkładki czy czegoś i będe maiał dalej problem :P. Dziękuje jeszcze raz za każdą pomoc i mam nadzieję,że w nowym roku dalej w miłej atmosferze będziemy sobie wspólnie pomagać. Pozdrawiam serdecznie i miłej zabawy :) :-A

kogutki:

--- Cytat: KRISS w Grudzień 31, 2009, 17:15:47 pm ---to już ostatni mój apel, więcej w kwestiach technicznych pisać nie będę.

Ja po prostu oczekuję, że jak ja będę się pakować na minę to gremialnie zostanę opieprzony... No bo po to chyba jest klub? tak? społeczność? solidarność?

Czego i wam w Nowym Roku życzę.

--- Koniec cytatu ---

znamy ten bol. kriss, to nie powod aby sie gniewac. a gremialny opieprz chyba byl. i masz racje, po to jest ten
klub, po to jest taki forum. no i niestety, ale kolega dominik bardziej uwierzyl bylem wlascicielem niz tym co
zostal pisany, a doradctwo w zakresie boge czy nie boge, kayaba czy bilstein jakos mial miejsce na podstawie
zapewnien wlasnie bylego wlasciciela. aleluja i do przodu.

Dominiko19:
Witajcie w końcu po pewnym czasie miałem już cały komplet do tej nieszczęsnej przekładki amorów i dziś jest próba nr. 2 z wymianą autko odstawiłem z rana do serwisu mają wymieniać mam nadzieję,że tym razem będzie wszystko jak trzeba. Trzymajcie kciuki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej