Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Na co zwrócić uwagę przed zakupem X-Type'a?
Rob_W:
Witajcie,
Już przebieram nogami w oczekiwaniu na decyzję leasingową i możliwość wyjazdu samochodem z komisu, ale żeby emocje tak do końca nie wzięły góry, to proszę napiszcie na co powinienem zwrócić uwagę przed zakupem? (prawie) mój model to sedan 3.0 V6 z 2005 roku z USA. Przebieg teoretyczne to ok 40000km (ale jestem w stanie w to uwieżyć, bo wnętrze, stan skóry, drążków itp. jest jak w dwulatku).
z góry dziękuję za wszelkie wskazówki!
R.
Huckleberry:
Sprawdź czy poprzedni właściciel nie mieszkał w nadmorskiej miejscowości. Tam sól wyżera od środka każde auto w dwa lata.
oskioski:
to najprawdziwsza z prawd :-W tak wyglądał mój po dwóch latach
rutrix:
Sprawdź czy % Twojego wynagrodzenia pozwoli Tobie na to, abyś nie oglądał go tylko garażu!! A dosłownie - tankowanie. Chociaż, użytkowników Jaguarów, nie powiinno sie o to pytać...
Rob_W:
Dzięki za wsazówki.
Pozostałości po soli gdzie najlepiej szukać - podnieść wykładzinę?
Właśnie przczytałem ciekawy post Innowiercy odnośnie drogi hamowanie - macie może jeszcze więcej tego typu testów? :)
Co do paliwożerności, to już się z tym pogodziłem. Na szczęście ten samochód będzie głownie reprezentacyjny (wożenie nowożeńców itp.), a do codziennej walki na ulicach mam typowego woła roboczego - Focusa (zwinności kota to on nie ma :P )
Coś czuję, że w weekend wpadnę jeszcze do tego komisu i dokładnie "obmacam" :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej