Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Na co zwrócić uwagę przed zakupem X-Type'a?
robertth:
Obmacaj Jaga i to dokładnie ;D
A najlepiej weź ze sobą kogoś, kto zna się na Jaguarach, albo chociażby na skrzyniach automatycznych (jeśli jest to automat).
Jaguar, to jaguar, a nie zwykły samochód :-tylko
A poza tym zastanów się nad wożeniem nim do ślubów. Miejsca na nogi z tyłu nie jest za wiele.
Pozdrawiam i życzę udanego zakupu.
Choina:
Nie wiem ile kosztuje 3.0 z 2005 roku, ale za te pieniążki postawiłbym budke z hotcatami.
Myśle że większy interes zrobisz niż na ślubach.
richie:
sprawdź autko w carfaxie jeśli jest z usa, potwierdzisz przebieg i bezwypadkową przeszlość :-za :-tylko
Rob_W:
--- Cytat: richie w Listopad 20, 2009, 01:57:06 am ---sprawdź autko w carfaxie jeśli jest z usa, potwierdzisz przebieg i bezwypadkową przeszlość :-za :-tylko
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za info - czy ta strona jest rzeczywiście warta zapłacenia 30USD za raport? Na ile informacje na niej są dokładne?
Pokazało mi, że znaleziono 21 rekordów ... sam nie wiem co o tym myśleć ... ??????
qbaty:
Nigdy nie korzystałem z carfax'u, ale podobno warto. Oczywiście jest ryzyko, że jakieś "zdarzenie" nie będzie tam wpisane, ale to podobno rzadkość.
Przede wszystkim, oprócz bezwypadkowości (jeśli auto kupujesz jako bezwypadkowe), będziesz mógł potwierdzić przebieg, bo jak wiemy w Polsce skręcanie liczników traktuje się jako zabieg kosmetyczny na równi z myciem i sprzątaniem samochodu ;)
Ilość rekordów nie świadczy o niczym.
Na początek sprawdź (za darmo) VIN na http://www.carfax.com/airbag - jak tam będzie nie-OK to już możesz sobie odpuścić dalsze sprawdzanie - wymiana airbagów rzadko następuje z przyczyn innych niż wypadek ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej