Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Spotkanie Warszawa - Pl. Teatralny 17.05.2008 r. godz.11:00
bombki:
jak dobrze pójdzie to też wpadnę- wymigałem się od obowiązków:) oczywiście nie będę jagiem - jak zwykle zresztą >:(
hufu:
hmmm
pierwszy jag, może pora na pierwsze spotkanie, postaram się zalogować
pozdro
ovo:
Bąbek nie pękaj.Jak coś możesz wziąść Jag-Busa.On w zasadzie jest Daimler-Chrysler a więc przyjechałbyś Daimlerem. ;D
daniel:
Cześć chłopaki. Jakoś nikt się nie odzywa jak było. Muszę przeprosić, że nie mogłem sie pojawić - niestety od soboty rano spędzam czas w szpitalach z synkiem. Mam nadzieję, że mieliście fajny spot.
btw. muszę to powiedzić - publiczna służba zdrowia powinna zniknąć z powierzchni ziemi z ich podejściem do pacjenta i kompetencją lekarzy. Po tym co przechodzimy z Małym poważnie zastanawiam się nad pomocą TVNu, czy innej stacji.
ovo:
Spotkanie odbyło się w niewielkim gronie bo raptem w cztero jaguarowym gronie. Niestety plac teatralny zajęty był przez studentów Szkol Wyższych, którzy organizowali Juwenalia.
Spotkaliśmy się na małym parkingu przy ulicy Senatorskiej. Z racji blokady ulicy w pełni obejrzeliśmy przejazd ciężarówek z platformami warszawskich uczelni Wyższych.
Szkoda ze nie udało nam się spotkać z pozostałymi na placu bo pewnie dużo osób zdezorientowanych wróciło do domu.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej