Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Spotkanie Warszawa - Pl. Teatralny 17.05.2008 r. godz.11:00
KRISS:
Witam wszystkich miłośników samochodów marki Jaguar i zapraszam na spontaniczne spotkanie w najbliższą sobotę o godz. 11:00 na Pl. Teatralnym w Warszawie.
To nie jest zlot, to zwykłe majowe spontaniczne spotkanie, więc nie ma ani scenariusza, ani ustalonych gier, zabaw itp. czy też z góry ustalonej trasy przejazdu.
Wszystko to możemy ustalić sobie razem na miejscu.
Bardziej chodzi o to, aby po prostu spotkać się w gronie miłośników, zapaleńców i fanatyków, jak zwał tak zwał i powymieniać się doświadczeniami, informacjami, wiedzą i spostrzeżeniami.
Czy przyjedzie nas dwójka, piątka czy 10 samochodów, będzie i tak miło i fajnie
Mam nadzieję, iż do zobaczenia w sympatycznym jaguarowskim gronie i oby pogoda dopisała :-)
Kriss & Radi
bombki:
chłopaki świetny pomysł, ale ja w niedziele mam komunie siostry więc odpada, w razie jak nikt się teraz nie zgłosi i przełożycie termin( np. na za tydzień) to dajcie znać na forum :-za
daniel:
No chłopaki - dawno Was nie było. Postaram się być.
KRISS:
eee komunie w sobote juz sie w PL robi ? Ja mialem w niedziele ale to bylo jeszcze w innym systemie :)
17.05 to sobota ;)
@ Daniel - heh bo ja w Oslo siedze, troche sie pozmienialo wpadaj to opowiemy wszystko :)
PZDR!
bombki:
w niedziele mam komunie, ale przygotowania też zajmują, a niestety taki mój urok ze nie umiem odmawiać pomocy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej