Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

Zawieszenie XJR

<< < (2/5) > >>

papatkiole:
Jagoholic to Krzyś dokładniejsze informacje posłąłem Ci na priva. Rozumiem że chcesz zrobić auto dobrze(czyt. na oryginalnych częściach bez kombinacji i dziwnych patentów) w rozsądnych kosztach, dlatego polecam Krzysia. :-V
U Niego pomijaąc części otrzymasz też rzetelne informacje techniczne na temat który Cię interesuje :-V

LUXOREK:
papatikole,
tylko i wyłącznie dobrze i oryginalnie. Oczywiście wiem że nic co dobre nie jest tanie jednak "nie tanie" u róznych osób róznie wygląda. Dodatkowo szukam kogos kto przejrzy mi cale auto jako że nie chciałbym żeby w drodze na zlocik do niemiec gdzies mi nawaliło a druga rzecz to to że jakby mi nawalił przy mojej zonie to miałbym problem do końca zycia.

nie dostałem priva.

ja$:
[quote author=LUXOREK  doszedł do Ciebie ten nr .telefonu co CI wysłałem :-yipee ???? czy kaczory przejeli wiadomośc..!!! ???

LUXOREK:
doszedł, dzięki. Juz sie nawet skontaktowałem. Dostałem propozycje aby zamiast bilstein założyć koni, co myślicie o tym pomysle. Ja jestem generalnie chory jak mam montować cos innego niz w oryginale ale w sumie to amory. Osobiście przerobiłem koni w alfie i byłem mega zadowolony.

papatkiole:
Koni możesz spokojnie pchać, masz dodatkowo regualcję sztywności jeżeli dobrze pamiętam, po za tym raczej nigdy źle nie poleca, sam chyba ma zamontowane koni w swoim XJR Kris ;) Jechałem jego maszyną i powiem Ci że badzo dobrze się sprawują.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej