Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

Zawieszenie XJR

<< < (3/5) > >>

Stachu:
Sprawdz  jak sie trzyma przekładnia kierownicza- maglownica , w moim pierwszym x300 jezdzonym w Polsce te gumy juz były tak zjechane ze napierw sie przesówała cała maglownica a jak dochodziłą do oporu to zaczynała skręcać - cięzko było  dobrze w zakręt wejsc :D i   a podobno często to leci na naszych kochanych Polskich drogach

LUXOREK:
Sprawdze dzięki, generalnie szukam jeszcze kogoś kto przejrzy mi kompleksowo samochód. Tak czy inaczej chcę wymienić całe zawieszenie bo są to jednak elementy które ulegają zniszczeniu a ja chcę mieć ideałka. ;D

jarek-jerryjag:
Koni  sa ok ale problem z ustawieniem aby ustawic trzeba zdjac amortyzator. aktualnie anjlepsze sa GAZ  http://www.gaz-shocks.co.uk/
Ustawienie znajduje sie na zewnatrz i latwiejszy dostep niz w Spax.

LUXOREK:
i rozumiem, że testowałes juz te amory w xjr albo w jaguarach. Przyznam, że nigdy o nich nie słyszałem ale Tobie ufać mozna. Orientujesz sie czy mozna te amorki kupić w Polsce???

jarek-jerryjag:
Nie wiem czy sa sprzedawcy w Polsce . Trzeba by to sprawdzic moze Krzys. by sie dowiedziec. zalozylem je pare lat temu do mojego E-typa  . Kupilem je od XKS unlimited. w USA.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej