Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Międzynarodowy Zlot w Niemczech (Bamberg) Fraenkische Schweiz 13.-15.06.2008

<< < (9/18) > >>

xjs:
To własciwie  jest pytanie do Tibi bo Ja dziś wiem że możemy przyjechać i dumnie reprezentowac nasz kraj u sąsiadów czy możesz wcisnąć jednego małego xjs i dwie osoby na jedną noc  z soboty na niedzielę ? Proszę Cię o podanie nr telefonu może sms +48601300938
Skiper z tobą też bym się umówił co ty na to.My startujemy z Łodzi skoro świt.

Robson:
Zgadaj się ze Skiperem bo on ma pokój na 4 osoby a jadą we dwoje

tibi:
Hallo XJS i skiper!

XJS macze szczeszcie! Bo wlasztnie jeden kot odmowil, takze was mozna "wepchnac" na to miesce.

@skiper: sprobuje prebokowac hotel na 2 luzka, ale co wiem, hotel jest pewny i nie widze wielkom szanse.
Moze bedecze chciali na spolke z XJS w jednym pokoju?   :-\

najlepiej by bylo, kdybyste sie zgadali i zadzwonili do mnie jeszcie disz na nr. 0049 176 63235660.

Moja polska pisownia jest kiepska, ale dogadacz szie telefoniczne latwiej i szipczej!!!

Zadzwoncie do mnie i wsestko uzgodnimy, ze by nebil skiper jedynym clonkiem JCP!!!

Skiper zaden strach, skoro wsestci mowjom angielsky i ja tez polsky!  ;D

do zobaczenia

Tibi

tibi:
XJS do zgloszenia prosze uzicz oficjalne zgloszenie (jest w poste "Odpowiedz #6 : Styczeń 22, 2008, 20:25:01" na pierwszej stronie) do pobrania.

Prosze bracz pod uwage, ze w sobote o 13:00 ruszame do Bamberg, najpozniej do 12:00 miely by szce byc na miescu!
Najlepiej by bylo ruszicz  w piatek.

tibi

P.S. w piatek od 20:00 szie wybierame zobaczic nocnom Norimberge  :-W

skiper:
xjs

zdecydowanie możemy jechać razem.
ruszamy w piątek bardzo rano z Łodzi
mamy zarezerwowany pokój cztero osobowy to ze spaniem nie będzie problemów
biorę dużo własnej śliwowicy to będzie fajnie
ktoś przecież musi pokonać Niemców :-yipee

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości