Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Międzynarodowy Zlot w Niemczech (Bamberg) Fraenkische Schweiz 13.-15.06.2008
tibi:
Hi Skiper!
Twoje zgloszenie prziszlo, to jest to jedyne... :-[
Na twoj komentarz brak mi odpowiedi. Pol roku jest wiadome, ze bede spotkanie, no nikt szie nie zgloszil. Czi som 3 czi 5 miesc wolnych, to juz niegra roly, jak nikt niema interesu...
Skoda...
Do zobaczenia
tibi
P.S. na pewno bedie super, auta som zgloszone od nowego XF, przez XK, XJS, XJ, E-Type az po XK120
zyrcia:
Tibi,
Czy tylko osoby które prześlą zgłoszenia mogą przyjechać? Ja jeszcze na 100% nie wiem czy bede w stanie dotrezć do Niemiec w tym terminie i dlatego sie waham.
Czy ktoś oprócz Skipera z tym którzy sie wstępnie deklarowali ma zamiar jechać, bo samej będzie mi smutno????
Poza tym wogóle nie znam niemieckiego ;D ;D
tibi:
Hi Zyrcia!
Czeszko odpowiedec na Twoje pitanie czy tylko osoby zgloszone moga przijechacz.
Trzreba tez zrozumiecz, ze nas czeka wielka organizacja zlotu a jest potrzeba miecz dokladnie rezerwowane pokoje, restauracje, parking, i.t.p. sprawy.
Oprucz tego muszeli smy ilocscz samochodow zmniejszicz na 30 aut, bo w Niemczech jest dosic wielky "rigor" i wszestko, co jest ponad 30 samochodow, na to treba miecz zezwolenie na przejazdke od policiic i od gmin, przez ktore szie konwoj porusza, tez na parkowanie na placach nie priwatnych (parking w Bamberg, po drodze i.t.p.). I te pozwolwnia nie jesteszmy w stanie zawatwic.
Aktalnie jest zameldowanych 29 kotow i co moge odpowiedecz?
Jedyna mozliwoszcz: ocziwiszcze nikomu nie moge zabronicz przijechacz w tym samym czaszie do Hotel Rangau, kiedy odbywa szie zlot. Nie moge ale gwarantowacz, czi beda jeszcze wolne pokoje po 24.05., kdy jest ostatni termin do zgloszenia. No i chyba by bylo troche problematicznie jechacz zamias 30 aut napr. 35 a moze i wiecej samochodow.
Prosze tego nie rozumiecz jak odmowienie, ale tiezko nam cokolwiek organizowac, jak nie wiadomo dokladnie ile bedie osob.
Chciali by szmy organizowach perfektnie i nasze motto jest : lepiej na spotkaniu zadowolonych 60 osob, jak napr. niezadowolonych 80. Dla tego jest nam bardzo wazne wiedecz do ternminu 24.05. dokladnom iloszcz osob i aut.
Mam nadieje, ze moj teks jest do zrozumienia i ze moje zdolnoszczi polskiego jezyka nie prziniosom nieporozumien.
Diekuje bardzo
tibi
tibi:
Wlaszne szie dowiedalem od mojego spolorganizatora, ze 02.06.2008 muszi podacz DOKLADNOM liczbe osob, ktore biorom udzial w wyjazdie do Bamberg, bo nam potrzeba juz do przodu kupicz bilety na transfer autobusem.
To sa te ruzne "problemi" dla ktorych nam potreba jest dokladne zgloszenie.
skiper:
Tibi
nadchodzi wiekopomna chwila, czyli dzień wyjazdu do Bamberga :-A
niestety jak wynika z aktywności w tym poście będziemy jedyną reprezentacją JCP.
na domiar złego wykruszyła się połowa załogi naszego kota.
nie straszne są nam jednak przeciwności losu i dlatego ruszamy z Andzią w piątek 13 z samego rana.
Liczymy na Twoje towarzystwo, bo jesteśmy anglojezyczni i nie znamy nikogo na zlocie.
do zobaczenia
skiper
PS.mam jedną prośbę, gdybyś dał radę przebukować pokój czteroosobowy na dwójkę to będę wdzięczny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej