Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

włacza sie w tryb awaryjny i jedzie 20 km/h

<< < (2/3) > >>

strawinski:
a jaki to był problem? co naprawiłeś?

muttley:
Choina Fajnie, że czytasz moje posty, ale nie chodzisz za mną 24/7 więc nie wiesz o czym mówię. Super, że od razu oskarżasz kogoś o kłamstwa - brawo tu akurat pokazujesz klasę. Akurat te 1500 % nie dotyczyło webasto. Potrafię odróżnić kupno i wymianę od naprawy, więc nie podawał bym tego za przykład (jak z resztą widać).

Przykładów części zamiennych i usług, które mają ceny prosto z kosmosu jest na prawdę wiele.

tyglys:

--- Cytat: strawinski w Listopad 07, 2009, 17:56:37 pm ---a jaki to był problem? co naprawiłeś?

--- Koniec cytatu ---

włączyła sie kontrolka i auto nie reagowało na przyspieszenie, jechało swoja prędkoscią 20 km/h silnik zaczął chodzis jak traktor - czerwona kontrolka z wykrzyknikiem oraz zapaliła sie zółta kontrolka silnika... Po wyłączeniu samochodu i wyciągnięciu kluczuka auto zaczęło chodzic normalnie została tylko zółta kontrolka... Nastepnego dnia rano wszytko ustało (narazie) kontrolki zgasły auto jeździ... ale jak znam życie do czasu...
Ktoś mi więc powie gdzie moge naleźć magika (w okolicy Warszawy), który podłączy go pod kompa i zdiagnozuje problem... jednym słowem pasjonata, nie serwisanta :)

KRISS:
A są tacy? :) :)
Każdy ma swojego, ja polecam Ryśka Bagłaja.

tyglys:
a Rysiu Bagłaj to kto i gdzie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej