i tu pozwolę się z Tobą przyjacielu znów nie zgodzić bo :
ja zawsze uwazam ,iz jag jest dla LUDZI - WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKU , i nie ważne czy posiadają domek nad morzem , czy w górach , czy mieszkają w bloku , czy mają zgromadzone środki pieniężne na 3cim filarze , czy w skarpecie , czy też wogóle nie mają nic , prócz marzeń , które powoli małymi kroczkami je realizują .
Nie ważne czy są Panami Prezesami , czy też zwykłymi wyrobnikami i pracują dla Panów i Prezesów . To jest zupełnie nie istotne
Gdybyśmy wszyscy oceniali to jakim przyjechałeś modelem , w jakim stanie i za ile to sądzę , że na naszych spotach nie stawiłby się nikt , a na zlotach byłoby tyle autek co właśnie dziś na naszych lokalnych spotach .
osobiście uważam , że czasy , kiedy Jaguar był dla wybranców się dawno skonczyły - i dobrze
( dzięki temu poznałem wielu wspaniałych i cudownych ludzi )
Dogmat w którym TY żyjesz , idealnie przypomina ten z Czech - gdzie jag niestety jeszcze jest dla wybranców - a to niestety dawno nieprawda .
Jag jako marka - owszem jest nad - ale nie ludzie , którzy ją posiadają .
często spotykam się z tym stereotypem , ze skoro masz jaga to masz kupę forsy
i co
no właśnie i co wtedy robią ludki
A) na zimny łokieć - tak mam forsę skoro mnie stać na jaga i jego utrzymanie
B ) ciepły łokieć - tak mam jaga jestem też dumny , zbierałem na niego kupę czasu i Wam też polecam .
Ja należę do tej gupy B , BO
bo mam (raczej miałem) jagvana i nie było bardziej dumnego , że tylko ja go mam ( oczywiście tu piszę o naszych zasobach)
ta niejednokrotna gadka w różnych wątkach tak naprawdę sprowadza się do jednego - udowodnienia sobie i wszystkim dookoła , iż mój jag jest THE BEST - iż mój jag jest NAJ NAJ .
to ja zadaję wam wszystkim inne pytanie - co my tutaj robimy
obrażając kolegę bo np. x type to nie jag , bo xj40 to szrot itp...... wiecie co .......chore
zapytajcie lepiej dlaczego nie ma tu zbyt wielu właścicieli nowych autek
już odpowiadam - takie autko się nie psuje ( na gwaracji ) , a prędzej czy później i tak właśnie tu przyjdzie , właśnie w necie będzie szukał V12 , czy to EU , czy choćby NET. .....
na miłość Boską przestancie pieprzyć , że trzeba być kimś innym ( lepszym ) , żeby miec JAGA
mnie łączy tylko miłość i pasja do tych autek i nie pozwolę , żeby ktoś profanował tę ( tą ) markę tylko dlatego , że ma więcej kasy niż inny
ps. przepraszam za błędy i stylistykę - jest piątek i późno
jest to tylko moje osobiste zdanie i proszę nie łączyć tego z żadnym innym moderatorem
poddaję się krytyce
oskioski - Oskar Drzewiecki